IMG_2165muok.jpgAamusta näytti, että tulisi kamala keli ja sataisi vain vettä. Mutta kyllä se sitten alkoi aurinko paistamaan ja aikaisemminkin olin ajatellut perjantaina lähteä treenaamaan kun tiistain harkat jäi väliin, kun silloin vasta tultiin maalta illalla.

Mentiin Rasmuksen kanssa kahdestaan ja oli siinä kuntoilua kantaa ne kaikki esteet(paitsi a,puomi ja keinu) kopista. Tein yhden  porvoon radan sen kuva on aikaisemmin ollut täällä. Ja sitten alku pätkää Janitan kurssi rataa.

Rasmus istuskeli ja makoili sillä aikaa. Kun sain n. tunninpäästä tai ainakin ½tunnin päästä radan niin mentiin ensin vähän pätkittäin sitä. Kaikki sujui ongelmitta paitsi. Hieman oli Rasmukselle ekan kerran hankala takaaleikkaus kepeillä ja sinne vaikea kulma, muttei kulIMG_2145.jpgma tuottanut ongelmaa. Ja kyllä Rasmus osasi ekallakin kerralla jatkaa keppejä oikein.

Toinen vaikea kohta oli keppejen jälkeen olevat hypyt. niissä meillä taisi kisoissakin mennä väärin.

Janitan radan asiat sujuivat, myös hyvin verattuna kuin niitä ekoja kertoja kurssilla koitettiin.

Otin myös kuvia lopuksi kun olin raahannut esteet takaisin koppiin. Hyvä että jaksoin viimeiset putket ja tuntui että olisi käynyt kuntosalilla kun sai raahata. Kyllä sitä osaa arvostaa että harkoissa on monta kättä esteitä siirtelemässä. ja on se kesällä eri kun ne ovat jo kentällä. :D

Kaikki kuvat