Otettiin aamulenkillä pelkästään Rasmuksen kanssa käydessä. Esineruutu taas metsässä. Siinä ei kestänyt kauan, eilen valitsin esineet hanskan,muoviritilän, nahkaisen avainkotelon ja lapsen kengän. IMG_2188.jpg

Nyt pituus oli 46metriä ja keveyttä en laskenut, mutta aika leveä myös. Lapsenkenkä meni keskelle takareunaan, avainkotelo ja ritilä erireunoihin hieman keski kohdan taakse ja hanska hieman keskilijan eteen keskelle.

Rasmus juoksi ensin avainkotelon ohi ja meni siitä takareunaan löysi kengän toisen. Sen seuraavana myös nopeasti löysi hanskan. Sitten kesti taas vähän kauemmin kuin löytyi lähetin ritilänreunaan aikaisemmin kulki sen ohi muttei tajunnut sitä, kehasin kun tuli kohalle ja löysi sitten sen. Avain kotelo löytyi myös hieman paremmin toisesta reunasta sinne lähetettyäni. Tällä kertaa muistin merkit ottaa niin merkkasin paikat pyykkipojilla.

Kun aikaa piti kytätä niin siitä kun aloin Rasmusta lähettämään esineille ja kun ekan pyykkipojan hain pois. Oli aikaa mennyt 5min. Eli kyllä 1 esineen siinä ajassa pitäsi löytyä vaikka se 5min tuntuu niin pitkältä ajalta.