Nyt ollaan jankattu tuota seisomista idarissa joka lenkki(parin lenkin ajan). Tänään ei ollut mitään ongelmaa seisomisessa ja ollaan oletettu sitä pelkästään.

Otin myös luoksetulon tänään aamulenkillä (ei koettä tai pohjatuntia koulussa niin ollut vapaa, paitsi pitää lukea kokeisiin) Lunta oli pieni hanki ja otin vain maahan menoa, kun lähi aikoina kurakeleillä otettu vain seisomista. Suht nopeasti meni Rasmuksen maahan menoksi eli ihan hyvin. Loppu lenkki sitten juostiin frisbeetä. Ja sen jälkeen kytättiin jos lunta potkasisi vahingossa, se on sellainen hiekka/lumi noutaja. Ja kunnon frisbee hullu, sitä se hakee pari tuntiakin kun vain joku jaksaisi heitellä, heittäjä väsyy aina ensin. :D Ja Ronja  Ihmettelee aina miten se jaksaa jotain kumista rinkeliä hakea.

Vilikin jaksoi tänään tulla pitkästä aikaa ympyrälenkille, kun oli lunta ja tassu sen verran kunnossa. Vilillä kun vähän väliä yksi tassu kipeä ja linkuttaa. Halkeamia, kynnessä vikaa tai aina jotain. Hangessa se paremmin tykkää kävellä ja ainakin kun Ronja mukana niin tulee.