Tehtiin tänään taas jälki aamusta. Se tuli eri metsään, jossa kuljetaan paljon enemmän. Kasvillisuus oli myös erillaista enemmän risukkoista(=ohuita lehtipuita tiheästi) ja varpuja maassa paljon, kuusia harvasti. Jälki ylitti polun 6kertaa ja n. 4 oli paljon kuljettu. Siinä oli joitain kulmia. 2kertaa mentiin jyrkkärinne+oja (ylös ja alas). Jäljellä oli 6 keppiä jotka hieman kosteita vielä.

Rasmus lähti jäljelle hyvin n. 20m päässä eksyi pienesti ja löyti hyin takaisin jäljelle pienelleä aukiolla. Tuli matala kaatunut puu tai hieman risuja maassa jossa jälki kääntyi jyrkästi vasemmalle. Sen jälkeen meni suoraan polun yli ja pieneen risukkoon, jossa Rasmus hieman eksyi, mutta löysi tarkastettuaan n. 2metrin säteellä mihin jälki jatkui. Tuli isomman kuljetun polun ylitys joka sujui hienosti. Jälki meni n. 15metriä ja ison kuusen alle, jossa oli myös keppi, ei lunta, Rasmus eksyi taas vähän etsi jälkeä n. 5metrin säteellä löysi takaisin ja hokasi kepin. Tuli taas risukkoa ei kovin tiheää ja kulma, jonka Rasmus oikasi ja löysi jäljen hyvin. Sitten se kiersi puuta ja jäi siihen solmuun ja jouduin selvittämään sen.

 Jatkettiin ja tuli seuraava polun ylitys meni hyvin, jälki kaartui vasemmalle ja taas oikealle melkein 90asteen kulma. Josta löytyi keppi heti sen jälkeen hienosti. Jälki meni jyrkän 3m rinteen alas pellolle ojan yli jossa ei ollut vettä. Rasmus tajusi sen hienosti. Pienen kaaren pellolla, hukkasi hieman jälkeä ja teki pellolla kaarroksia n. 7m säteellä löysi takaisin tajusi kohdan mistä lähti ojasta ylös rinnettä. Siinä ojan kohdalla nuuski pari sekuntia kunnes tajusi jälken menevän siitä jyrkästi ylös. Ylhäällä jälki kääntyi aika jyrkästi oikealle. Rasmus meni tässä n. 15 metrin pätkällä kolmesti sivuun jäljestä samalle puolelle. Odottelin aina jäljellä että tuli takaisin. Keppi oli myös ja löytyi ihan hyvin. Varmaan ei jos olisi mennyt sitä reittiä mitä meinasi. Tuli pieni kivikon ylitys, jota Rasmus ei heti kanssa tajunnut ja ison kuljetun polun ylitys-ei ongelmaa.

Ylämäkeen metsää ja risukkoon hieman mutkitteli ja seuraava keppi tuli, minkä ohi meinasi mennä. mutta pysähdyin siihen ja kun tuli tarkemmin katsomaan niin tajusi myös sen. Jälki tuli taas pienen polun ylityksen ja  sen jälkeen n. 15metriä oli taas keppi Rasmus meni siinä taas vähän jäljen oikealla puolella, mutta hokasi kuitenkin kepin. Sen jälkeen polku kaarsi kulman vasemmalle risukkoon, jossa mutkitteli Rasmus välillä siinä aina käytti ilmavainua ja tuli puunrunko ja tajusi jäljen menevän siitä hyvin. Seuraava keppi oli tippunut aika varpujen alle ja Rasmus meni ohi jäljestys meinasi olla taas vähän häsellystä ja komensin se maahan jäähylle odottelin ehkä puol minsaa ja jatkettiin.

Eksyi taas ennen isoa polkua ja kepin jälkeen oli Rasmuksen hankala pysyä jäljellä. Etsi sitä hieman joka suunnasta ja löysi sen ennen polkua ja meni hienosti ylös ja loppumatkan jäjellä vikalle kepille joka löytyi hyvin. Siihen jätin jäljen ja sai nameja ja sen kepin pitää. Hain kassin kerättiin merkit ja lähdettiin kotiin päin.

Nähtiin vielä metsän reunalla Jola, Eetu ja Pia. Eetu ja Rasmus moikkasi.Ja jolakin olisi halunnut, mutta se on niin raju ja Rasmus hieman pelkkää isoja rajuja tyttöjä. :) Jänis juoksi läheltä ja Jola alkoi sitä kiljumaan kuten Ronja. 

Niin ja mennessä jäljelle nähtiin myös Hugo ja Helka. Hugo oli pyörittänyt itsensä puuhun ja Helka sitä siitä selvitteli. :D Tulivat samaa matkaa jäljelle ja siitä jatkoivat matkaa. Ja Hugosta on  kuulemma tulossa isä.