Lähdin tänään 4 aikoihin lenkille ja hain Ronjankin mukaan. Tavattiin Helka & Hugo(Hedera's Dolphinking) hiekkatiellä vähän matkan päässä ja mentiin sitten lenkille yhdessä, kun satuimme näkemään pitkästä aikaa. Molemmat oli nätisti, Ronja ei ärissyt kertaakaan! Ja Rasmus uhoili niskakarvat pystyssä muttei rähissyt kuitenkaan. Käveltiin hiekkatietä golfkentälle. Tuli ihan kamala lumi/rae myrsky, joka kesti n. 5minsaa tuli kovaa ja satoi hirveästi. Onneksi käveltiin juuri siihen suuntaan että tuli takaata ja oli huput.

Golfkentällä sitten pystytin ruudun, kun "myrsky lakkasi". Siinä oli nyt Ronja mukana kun komensin merkille ja siitä ruutuun. Merkille meni hyvin ja reippaasti, hyvään kohtaan ja siitä laukalla ruutuun, merkit kaatuivat kaikki myös siinä matkalla ja rasmus juoksi ruudun viereen. Koitin siitä uudestaan ruutu käskyllä ja tarjosi kahta merkkiä. Komensin takaisin ja juoksi 2 sen frisbee palkalla vielä täydellisesti ruutuun(ekassakin sama palkka).

Otettiin vielä siinä kolmen tollon yhteisluoksetuloa. Ensin Rasmus ja Ronja, kun Ronjakin halusi niin innokkaasti tulla ottamaan luoksetulosta maahanmenoa. :D Rasmus jäi aina merkille maahan ja Ronja jostain syystä 2metriä mun eteen. :D No ei sille sitä olla opetettukaan ja siitä ei tuu tokossa kisaavaa luonteensa äkkipikaisuuden vuoksi. Nimi kuvaa sitä hyvin "Ronja ryövärin tytär. Tokoon siitä olisi, muttei luoksepäästävyyteen, sitä riskiä ei viitsi ottaa. Kyllä se Rasmuksesta kerran otti mallia kun opetin merkkiä niin Ronja keksi tuoda merkin. Niin luoksetuloista sitten Hugokin tuli mukaan ja ekalla kerralla siinä Rasmus meinasi komentaa Hugoa ja komensin maahan se hieman venyi, meni kuitenkin, Toisella kerralla ei ihan ennakoinut mutta ehkä hieman hitautta aavistusta pystyi havaita niin meni jo hyvin.

Päätin sitten kun erottiin Hugosta ja Helkasta mennä sen meidän normaali "ympyrä lenkin" ympyrän/soikion muotoinen hiekkatie lenkki metsää ja peltoa, aukiota. Se vielä käveltiin yhdellä kentällä otin vielä idarin ja Rasmus oli ihan innoissaan. Se ei osannut taaskaan istua. Eilen harkoissa osasi ekalla tokalla ei.enkä enään tieädä kannattaako sitä jää käskyä käyttää siinä, kun ei osannut tänään sitä, eilen osasi ja tänään jäi seiso käskyllä oikein ja kunnolla istu käskyllä kun parin toiston jälkeen myös istumaan.

Mentiin lenkki sitten loppuun ja katsoin oltiin tunti oltu ulkona. Annoin Ronjan ruuan ja leikkasin vielä tassukarvat ja siistin niin helpompi tällaisilla keleillä ja kuivata eikä hiekkaa jää niin paljon. Mukava lenkki oli ja kahden koiran kanssa siis reippaan.