Oltiin tokokokeessa Varkaudessa 16.2 Se alkoi päivällä ja olimme edellisenä päivänä ajaneet sukulaisille, jossa yövyimme. Rasmus oksensi illalla ja ei nukkunut kovin hyvin. Paikan päällä tuntui että halli olisi hyvä ja mahdollisuus parempaan tulokseen. Kaikki mitä koitin ulkona ja sisällä sujui tosi hyvin eikä haahuillut. Paikalla makuut ja istumiset oli 10 pitkästä aikaa ja tuomari tosi tiukka.

Me oltiin n. keskivälissä. Kun mentiin kehään Rasmus tuli ihan hyvin. Seuratessa 7½ se katseli kaikkia merkkejä: idarin, ruutuun lähetys merkit ja väljää oli välillä seuraus. Se meni niin hienosti kaikki odotellessa ja nyt kehässä niin eritavalla. Juoksun seuraus oli kamalaa yhdessä kohdassa n. metrin päässä.
 Ja Rasmus meinasi aina väliaikoina karata äitini luokse kun oli katsomassa.

Idarissa ongelmana on ollut että aina yksi liike ei suju. Eipä sujunut nytkään paitsi lähiaikoina on aina osannut sen. Rasmus jäi seisomaan istumisen sijaan, komensin ennen käännöstä istu se meni maahan. Ja saatiin tästä sitten nolla. Meidän eka nolla joka menee nollille tokokisoissa. :D Kai tuomarin mielestä sanoin sen käskyn sitten merkin jälkeen, muttei tuolla väliä.

Luoksetulossa sekoilin myös selittäessäni että käsimerkillä seisominen ja suullinen maahan. :D Luoksetulo oli muuten tosi hyvä paitsi kun jäi seisomaan ja kutsuin siitä luokse se tulee pari askelta ja jää seisomaan ja joudun käskyttämään uudestaan. Luoksetulo oli 5.

Sen jälkeen oli ruutu johon Rasmus meni hyvin, paitsi pysähtyi liian eteen kuitenkin ruutuun mutta maahan mennessä olisi mennyt ulos. Odotin vähän aikaa ei mennyt taakse ja annoin toisen käskyn jolloin meni ruutuun ja komensin maahan. Se oli 7.

Ohjattussa saatiin vasen joka oli aika lähellä reunaa ja agility esteitä. Toinen (oikea) erottui oaljn paremmin. Rasmus meni merkille ja kun käskin vasen ei tajunnut lopulta tajusi keskimmäisen minkä meinasi tuoda. Kielsin meni merkille ja sanoin vasen ja toi oikein. Mutta se oli silloin jo nolla.

Hyppynouto meni hienosti siitä kai 9½. Tunnari ympyrä sitä ei olla pitkästä aikaan treenattu ja toi kuitenkin oikean muttei ehkä niin nopeasti kuin rivillä. Tunnari 10.
Kaukkarit oli järjestyksessä istuminen esin joka Rasmukselle huonompi. Ei noussut ekalla ylös. Ja sitten jäätiin jälkeen suorituksissa.Kaukkarit 8.

En menettänyt hermoja ja hieman harmitti. Sen jälkeen harjasin Rasmuksen siitä lähti hirveästi karvaa. Sitten koitettiin ulkona liikkeet uusiksi ja meni tosi hienosti. Ja siitä sai sitten palkan. Tuosta kisa suorituksesta ei kyllä saanut palkkaa.

Eli kolmostulos ja 3:ksi huonoin. 211p. Se olisi ollut 2-tulos, jos en olisi korjannut idaria. Nyt tiedän ainakin ettei sitä kannata tehdä, antaa vain jäädä väärin.