230308A-rata.jpg Tänään oli taas Rasmuksella hyvä päivä. Eka rata oli vaikea. Siitä tuli 14nollarataa ja ainakin puolet tai ylikin sai hylyt. Rasmus teki sille nopean nollan ja oli 6/68sijalla. Tästä ei ole videota kun kamera jäi kuva asentoon eikä mun äiti tajunnut sitä vaihtaa. Ei tullut isoja kaarroksia ja A-putki yhdistelmä ja kaikki sujui hyvin. Onneksi tänään radoissa ei pieni varastaminen haitannut. :D Rasmus hävisi 5s voittajalle.


Toinen rata hypäri oli230308B-rata.jpg taas juoksu rata. Rasmus sai siitäkin nollan. Se meni ihan nopeasti ja kaarroksitta. Tästä video. Nollia tuli paljon 36kpl ja Rasmus oli 28sijalla, josta oli 7s kärkeen. Ja 2 oli alle sekuntin päässä eli tosi tiukka kisa tämä. Sitku voitti, Kiara oli toinen, Just kolmas, Noel neljäs, Naru viides. (Jos ne noin menivät).

Vikalle radalle ei jaksettu jäädä. Ja nämä molemmat olivat myös friskees cup kilpailua. Rasmus sijoittui siinä 6sijalle. Meg oli siinä rasmusta ennen ja Rasmuksen olisi pitänyt kiriä 6s, joka mahdotonta eli tyytyväisiä ollaan tuohon sijaan. :)
____________________-
Sara & Ben ja Paula & Liinu olivat  myös katsomassa. Käytiin starttien välissä lenkillä ja koira puistossa. Siellä Paula ja Sara otti järkkärillä tosi hienoja kuvia koirista. Rasmus oli tosi ihastunut Liinuun totteli kuitekin tosi hyvin jos komensin sitä milloin tahdoin maahan ja Ben taas riehui yksikseen ja jos nännikumin sai niin juoksenteli sen kanssa. Koitettiin ulkona noiden kanssa agilitya parilla esteellä. Otettiin A:n alla olevaa putkea, mutka putkea, hyppyä matalalla ja esteen kiertämistä(takaa) ja puomia varovasti.

Benille putket ei ollut mikään ongelma rymisteli ne aina kun vain käsky tuli. Ihan sama kuinka mutkalla oli. Pysyi myös hyvin ulkona hallussa ja keskittyi hyvin.

Sen jälkeen otettiin takaa kiertoa hypyllä ja namialusta oli siivekkeen takana. Sujui Beniltä hyvin, Liinun kanssa ei tätä otettu. Sitten otettiin hyppy-mutka putki pätkä. Putken suusta sai namin ja harjoiteltiin irtoa vaisuutta putkeen ja hypyllä ihan kisa maisen sivussa kaukana käskettynä. Beni meinasi tässä ensin kiertää hypyn Saran puolelta kun Sara oli sen verran kaukana. Mutta sitten se alkoi sujua ja meni hyvin.
Liinu koitti samaa vain putki suorempana. Sujui hyvin Liinulta kaikki hypyt. Sille oli hyvä ottaa namialustoilla, kun meinasi vain Paulalta hakea namia.

Ekana otettiin tälläistä: A:n ali putki, mutka putki ja sitten hyppy. Sujui Beniltä hyvin. Liinulla on opettelemista putkissa.

Sitten kasattiin puomi siihen viereen ja opeteltiin sitä molempien kanssa remmillä ja molemmin puolin avustajat. Beniltä sujui  hyvin ja kun oltiin lähdössä pois lähti itse puomille ja meni aika itsenäisesti sen. Ei siis enään vierastanut yhtään sen korkeutta kuten silloin joskus 8kk, kun oli viime syyskuussa koittamassa. Harjoiteltiin myös alas käskyä kontakteilla.
   Liinulla oli aikaisemminkin puomi ollut hankala. Meni oudosti aina puomille ja hieman sitä pelkäsi. Laitettiin nameja ja autettiin niin tuli sitten pari toistoa avustuksella.

Sitten jonkin ajan päästä koitettiin hallissa kun siellä ei ollut ketään. Benin kanssa keppejä. Hallissa oli paljon enemmän häiriötä ja keskittyi huonommin siellä. Saatin mentyä pari kertaa kepit peruutus tavalla. Perällä koitettiin mini rengas ja mutka putki yhdistelmää. Se sujui molemmilta hyvin. Siellä oli myös keinu ja maksi pöytä. Niin otettiin myös pöytää Janitan tapaan (eli pöytä pitää keinun että se tekee liikkeen vain pöytään asti.) Beni tuli rohkeasti keinulle ja tehtiin heilumisliikettä sen ollessa keinulla. Aluksi jännitti sitä, mutta sitten tottui. Jätettiin keinun suoritukseen.