Koitettiin klo 3:lta suoraan koulusta käytin pojat lyhyen käytön lähihiekkatien päässä. Hiekkatiessä on 2 hyvää eteenmeno suoraa. Se kaartuu niiden välissä loivasti. Ekan kepin jätön Rasmus näki tien päähän. Lähetin sen parin seurausaskeleen otettua, juoksi täysiä kepille.
Toinen eteen meno tuli äskeiseen lähetyskohtaan siihen loivaankulmaan siihen jäi kepin pala(puolet kepistä) ja leikittiin toisella puolella se lähetysmatka ei siis mitenkään noteerannut sitä jäänyttä palaa. Heitin tuon kepin hyvän matkan päässä pois lenkin alkupäästä otettiin taas parin askelta seurausta ja siitä lähetys. Rasmus juoksi taas täysiä ja sinne paikkaan missä ekan eteenmenon keppi oli! :D Eli sen keppipalan ohi lenkin päähän eli n. 60m en edes nähnyt siitä kohtaa tien loppua. Huusin sitä takaisin ja kun se tuli sanoin kepin kohdalla siinä ja tajusi sitten pätkän ja toisen iloisena. Aikaisemminkin ollaan harjoiteltu tuossa, mutta nauratti kun juoksi sinne päähän asti niin itsevarmasti. :)

Lenkillä sitten Kiran ja Ronjan kanssa koitettiin kentällä tokoa. Otettiin idari, luoksetulo ja kaukkarit.

Idari sujui hienosti. Otettiin se istumiseen saakka ja siihen palkkasin.
Luoksetulossa oli häiriötä, koira haukkui takana ja lapset keräsi lähi puskassa pusseineen virpomisoksia. Mutta hyvä. Käskin maahan kun Rasmus katseli muualle meni hyvin. Luoksetulossa jossain ekassa tai tokassa katseli juuri taakse kun huusin tänne. Kääntyi katsomaan mietti hetken ja lähti luokse. Eli hyvä vaikka samalla haahuili takana olevia. Pysähdykset olivat myös hyviä. eka kerta oli kokeenomainen. toisessa läpi juoksu ja kolmannessa oli pelkkä maahanmeno. Ei ennakoinut missään ja tuli kuitenkin sopivaa vauhtia.
Kaukkareissa koitettiin ensin se maasta istu-seiso alku se sujui ongelmitta. Palkkasin siitä.
Sitten otettiin maasta seiso-istu ja sekin sujui hyvin meni hyvin istumaan ei liikunut paikaltaaan. Ja istumaan nousu oli reipas.