Lähdettiin neljän aikoihin tekemään jälki metsään ja siitä tuli 490metriä pitkä, tunnin vanha. Lunta oli, polun ylityksiä ja muuta mutkittelua ja pari kulmaa.

Jälki sujui hienosti ja kulki kalliollakin. Kaikki kepit 6kpl paitsi tokavika löytyivät tosi hienosti. Sen ohi Rasmus meni ja se oli kai niin lumessa ettei huomannut. Kallio pätkä meni hyvin, Rasmus ei hukannut jälkeä ehkä 2 kohtaa etsi n. 2metrin säteellä. Eli hyvin meni taas. Myös häiriönä oli äitini perässä keräämässä nauhat. Pari kertaa Rasmus pysähtyi kysyvästi kalliolla mutta kun oli vain paikallaan ja tuijotti eteen niin lähti jatkamaan. Kaikki polun ylityksen sujuivat myös hienosti. Poluilla oli kulkenut paljon ihmisiä, joissain kohdin jälki ylitti koiran jäljet tai ihmisen jäljen.
______________

Glendan pennuista sen verran että uroksia taitaa odottaa myös moni ettei kaikki pentua siitä saa vaikka haluaisi. Täytyy varautua myös siihen ja laittaa kyselyä myös toisille kasvattajille joilla kivoja yhdistelmiä tulossa.  Olisihan se tosi ihana jos Glendalta pennun saisi. :) Onneksi koiran hankinnalla ei ole mikään kiire niin täytyy katsoa tulevia pentueita.