Tänään oltiin siis tottistelemassa Pirkkolan urheilupuiston kentällä. Paikkalla Oli Anu ja kultsi Eetu, uusi ryhmäläinen Karju bouvierinsa kanssa, me ja kouluttaja Satu ja Lara hoffi.

Treenattiin häiriö treeniä. Aluksi otettiin seurausta kolmistaan kun uusi ryhmäläinen(en muista nimeä) loi kontaktia remmiräyhä koiraansa. Otettiin aluksi seurausta suoraan pysähdys, seurausta täyskäännös, keskikohdassa samalla kohtaa pysähdys ja koirat maahan. Sujui hyvin Rasmus seurasi hyvin ja tiiviisti kontaktilla. Siitä otettiin juoksua lähtöpaikkaan täyskäännös ja seis. Tämäkin meni hyvin.

Sen jälkeen otettiin luoksetulot. Jätettiin koirat riviin makaamaan ja kutsuttiin vuorotellen(tai vain me kaksi) ensin Eetu kun Rasmus varmempi pysymään. Ei Rasmus edes meinannut lähteä mukaan ja tuli kun kutsuin. Liki-käskyllä kutsuin ja hieman eteenmeno epävarma(tokossa tullaan suoraan sivulle ja noudossa aina eteen ja siitä sivulle) Seuravalla kerralla toisinpäin Rasmus ekana eetu meinasi lähteä mutta jäi hyvin käskystä.

Sen jälkeen häiriö pujottelua kolmiossa. Kaikki pujottelivat vuorotellen kaikki. Rasmus seurasi hyvin kontaktilla kaikkien ohi. Ja ei ottanut häiriötä perusasennossa ollessaan ohittavista koirista. Se alkaa olla jo tälläisissä niin varma jo. :)

Otettiin sitten vielä kisa ilmoittautuminen koiran kanssa sanottiin oma nimi, koiran rotu, virallinen nimi ja laji/osaalue. Rasmus meni mallikkaasti niin Eetukin, mutta Karjulla ongelmia, mutta lopulta sujui.

Otettiin vieä vapaa valintainen liike ja me otettiin frisbeen kanssa eteenmeno. Satu vei sen Rasmus kyllä näki vietiin kentän päähän aidan viereen. Rasmus lähti kovaa seurauksesta käskyn saatuaan ja meni suoraan lelulle. Tosi hienosti. Seuraavalla kerralla täytyy tehdä ainakin hiekkakentällä niin ettei Rasmus tiedä lelun olevan siellä.
Hyvin treenit menivät ja Rasmus meni hienosti. Vaikka alussa kovasti haisteli maata toimi tosi hyvin. :)
Päästiin Anun kyydillä kotiin, kun asuvat leppävaarassa ihan vieressä. Rasmus edessä istuen. Treenejen lopuksi vielä otettiin Anun Vilma rotikka leikkimään ja meitä moikkaamaan.

___________________________________________________

Illalla soitin vielä Serica's bc kasvattajalle. Juttelimme jonkin aikaa ja loppujen lopuksi hän ilmoitti että meille on sieltä sitten se mustavalko uros varattuna! Aivan ihanaa! :) :D Menemme katsomaan pentuja 6.4. Ja pennut siis syntyivät 2.3. Luovutus on sitten huhtikuun loppupuolella

Kun menemme katsomaan pentuja niin silloin nään myös pentueen isän Elken ja sen omistajan Helin.