Lähdettiin 11-maissa Rasmuksen kanssa kahdestaan lenkille. Tehtiin kentällä ohjattu ja ruutu. Ne samoilla merkeillä, mutta nyt päinvastaisissa suunnissa.

Ensin koitettiin ruutua. Ekalla menolla oli kokonainen frolic ruudussa. Ei kuitenkaan sitä osanntu hakea(hyvä ettei) ja meni hieman ruudun vasempaan reunaan, mutta varmaan kuitenkin oli ruudussa sitten korjasi oikeaan suuntaan ja näki namin. Toisen kerran se meni jo paremmin, hieman vasempaan, mutta kuitenkin ihan ruudussa oli. Tästä sai frisbee palkan. "Kolmas kerta toden sanoo" ja tämä oli ihan keskellä ja hieno.

Sitten treenailtiin ohjattua. Taas tein kuin viimeksi mutta vain eri suuntaan ohjatun. Ja vasen kapula oli taas ison punaisen kiipeily kapistuksen vieressä. kapulat oli vähän samalla tavoin kuin korkealla ruoholla eli ei hangesta niin hyvin näkynyt. Meni eka keskimmäiselle, koitin jos se tajuisi lähteä sen jälkeen vasemmalle, mutta tarjosi sen jälkeen oikeaa. Sanoin aina "äp" kun meni väärälle, eikä tuonut. Lopulta hokasi vasemman. Toinen toisto meni hienosti.
Otettiin myös oikealle ja siinä teki isomman kaarroksen oikealle ja tajusi oikean kapulan. (vaikka sitä aikaisemmin meinasi hakea, mutta kai luuli että se oli se keskimmäinen kapula) ilman lisä käskyä toi kuitenkin sen. Toinen toisto oikealle oli jo hieno. Sitten koitettiin vielä yksi vasemmalle ja se oli tosi hieno ja vielä se eteentuloksin. Sellainen minkä haluankin sen tekevän! Siihen jätettiin ja Rasmus sai hakea frisbeetä pari heittoa vielä. Haki myös lenkin tulomatkankin.

Löysin Rasmukselta taas haavan oikeasta kannuksesta. Keppiin sen tökännyt juostessaan, nyt hieman isompi jälki kuin viimeksi löytyi. Nyt jos lumi sulaisi niin ei pakkashanki siihen sattuisi. Alku lenkillä siinä oli sukka, säärystin tavalla kiinni. Mutta ekalla frisbeen heitolla se jo lähti. niin Rasmus sai hakea ensin frisbeen ja sitten sukan. Onneksi hanki oli nyt lumipallo hankea eli pehmeää.