Tänään oli myös Rasmuksen agility harkat.

Tultiin ajoissa ja kun Ruuti teki pissit mentiin ottamaan putkea. Valmiiksi oli lyhyt suora putki jota otettiin edes takas n.4kertaa ja leikittiin palkaksi. Käytiin koittamassa toista putkea hieman mutkalla olevaa jonka meni kerran hyvin, mutta sitten alkoi kaikki muu kiinnostamaan maassa ja vein sen pois.

 Rasmus oli innoissaan ja mentiin toisena radalle. Rata oli kivan haasteellinen ja saatiin opetella uutta ohjaustapaa. Se alkoi hypystä josta mentiin 2 vierekkäiselle hypylle jotka olivat saman suuntaisesti niistä kierrettiin ympyrä, vaikeaan kulmaan kepeille-> ei mitään ongelmaa kulmassa
Sitten oli putki ja putken vieressä hyppy, meni aina oikein putkeen tässä sai myös irrota ja kaukaa ohjata putkeen. Putkesta tultiin hyppy, 90asteenkulmassa seuraava joka takaa sitten edestä sen viereinen hyppy(samansuuntainen) välistä veto takaisin hypylle-putkeen ja putken viereinen hyppy johon käännyttiin putkesta täyskäännös kepit takaisin ja 3 hyppyä pujotellen. Rasmus sai hyvin liikuntaa. putki-hyppy-kepit kohdassa otin kerran jaakotuksen ja ilman molemmat yhtähyvin.

Ennen meidän vuoroa otin kuvia Seijan bc Pellestä. Kuvat täällä.
IMG_1723.jpg
Kun oltiin menty menin autolle ja mentiin poikien kanssa sivuun. Harjoiteltiin Ruutin kanssa luoksetuloa. Äiti piti remmistä ja menin noin 10-15metrin päähän josta kutsuin ja menin kyykkyyn tuli kauheata vauhtia aina ja myös Rasmus. Molemmat sai aina palkat. Tuli joka kerran kovaa ja suoraan.

Otettiin Ruutin kanssa myös sivulletuloa. Alussa se seurasi kättä, mutta sitten alkoi tarjoamaan myös omaa käännöstä jäi sillä vielä vähän vinoon niin vielä tein niin että seurasi namia ja tuli ihan suoraan. Nopeasti se oppii. :)

Ruutista tän päivän kuvia. Otin myös seisomiskuvia ja leikkimistä sisällä.
Ikä: 8vk & 2pvä
IMG_1621.jpg
IMG_1674.jpg
IMG_1669.jpg
Sohvakoira, jalat maastoutuu hyvin. :D