Eilen oli agility harkat. Meitä ei ollut kuin 2 tänään paikalla. Oli hyvä rata jossa oli juoksusuoria ja putki hypyt kieritystä. Rasmus meni rataa puhtaasti. mutta vauhtia koitettiin siihen saada eri tavoin ja muutamaa eri ohjaus tapaa. Koitettiin ekasta putkesta kun lähdetään eteen tuloon ja seuraavaan putkeen siinä tein ensin niin että valssasin ennen putkea, siinä jäin hieman jälkeen suorassa mutta sujui ihan hyvin.

Toisella tavalla koitettiin myös niin että en vaihda puolta ja takaaleikkaan vikan hypyn edestä putkelle. Se sujui paljon paremmin ja nopeammin. Rasmus kääntyi myös paljon paremmin. Ajattelin tämän olevn meille huonompi tapa, mutta olikin paljon parempi.

 Mun pitää itse enemmän juosta ja hakea kauempaa etten vedätä liikaa tai ole liian kaukana.

 harkkaputki-hypyt220408.jpg
(kuvan hypyt 6&7linjassa ei noin kuin kuvassa)

Äiti heitti mut ja odotteli että harkat loppui, eikä niissä kestänyt niin pitkään tänään. Niin Ruuti pääsi myös tutustumaan paikkaan ja hieman sitä se jännitti. Viereisellä kentällä oli myös nyt harkat ja siellä paljon koiria. Leikittiin ruutin kanssa narulelulla ja hieman alkoi sillä myös leikkimään. Kentällä myös sillä leikittiin. Käytiin myös kurkkaamassa putkea ja koitettiin sen vieressä leikkiä. Aluksi se oli Ruutista hieman pelottava tumma ja iso eikä valo näkynyt läpi. Mutta kuljettiin putken toiseen päähän ja Ruuti meni jo sisälle tutkimaan. Menin toiseen päähän katsomaan ja se viiletti putken läpi jolloin sai isot kehut ja lähdettiin kotiin.

Rasmuksen kanssa otettiin myös paristi A-este sivussa kun odoteltiin, frisbeen kanssa. Eka kontakti hidas sitten ihan nopeat.
___
Ja tokoiltiin myös välillä kaukkareita meni hienot maahan-seiso-istu vaihdokset! ja seurausta joka ihan hyvää myös.

Ajattelin ehkä mennä ast:n möllitokoon 16.5 johon menen ainakin töihin ja ehkä avoon harjoittelemaan kisasuoritusta kilpailun ulkopuolelle.

Valmennusrenkaan tulokset myös tulivat.
Rasmus sai
paikalla istumisesta 9:ehkä vino jättö vaikutti, en tiedä nuuskiko viereiseen narttuun päin?
seuraus 6: tämä oli kauheata, välillä jäi myös metrin jälkeen. Tosi huonoa seurausta Rasmukselta
luoksetuloa: 7,5: tämä oli Rasmukselta ihan hyvä
ruutu 6: jouduin antaa toisen käskyn kun meni niin rajalle, ja vahingossa sanoin sitten vielä seiso ja maahan kun pelkkä maahan olisi riittänyt
tasamaannouto 8,5:tämä oli ihan hyvä Rasmukselta, tiiviimpi vielä olisi voinut olla eteen tuonti.
kaukkarit 6: se yksi vaihdos jäi mitä oltiin jankattu viimeiset päivät. Olisi helposti osannut paremmin.

Odotellaan seuraavia karsintoja jos Rasmuksen saisi niihin "normaaliin kuntoon" koska nuo viimeiset kisat se on ollut niin omituinen ei normaali tokoileva Rasmus. Täytyy mennä harjoittelemaan möllitokoihin, treenata, häiriötreeneihin ja kisaomaisia harkkoja.

Ei harmita yhtään että emme päässeet sinne, kun meidän aika ei vielä ollut ja Rasmus on näyttänyt vain huonompansa suorituksensa. Näyttökoekin meni niin huonosti verrattuna siihen miten se osaa mennä. Harmittanut olisi jos Rasmus olisi mennyt loistavasti ja ei olisi päässyt.

Onnittelut paljon kaikille jotka rinkiin pääsivät! Ja ast:läisille Angelina& Ken kelpi ja Mari& Rimma bc! :)