Eilen oltiin EPK:n jälkiteoria illassa.
Siellä tuli ihan hyviäkin asioita esille kuten:
- askelpituus jälkeä tehdessä
- kepit melkein ihan askeleen alle
- ne ihan kuivina
- pelkät keppi/jana treenit
- ei aina mennä suoraan ojan yli välillä kulma siinä
- eri kokoisia keppejä ohuita myös ja lyhyitä
- eri maastot(se nyt on tuttu)
- piikit
- jana selventyi
- ja jotain muuta mikä ei muistu mieleen

Eilen ei enään tarvinnut lukea kokeisiin niin nyt on taas "vapaa-aikaa". Mutta surkeat kelit niin ei tullut vielä Rasmuksen kanssa treenattua.

Kun pääsin eilen niin aikasin menin ensin myöhästyttyä käymään espoon keskuksen eläinkaupassa, löysin sieltä purkkiruokaan kannen ja pentu remmin joustavan ruutille.
 Menin siitä junalla selloon ja kävin katsomassa olisko komposti kehikkoa prismasa tai cittarissa pentu aitaukseksi muttei ollut. Ostetaan sitten sitä biltemasta. Kävin siellä myös eläinkaupassa sieltä löytyi sopivan kokoinen 2kg säkki nutro choice puppy large breediä. Jota ainakin se syötetään ja totutetaan ehkä johonkin toiseen ruokaan. Ja löysin myös kestävän vinkulelun pennulle mistä Rasmuskin tykkäsi.
Meillä ei ole varsinaista merkkiä ollut pojat on syönyt kaikenlaisia palkinto ruokia. roal caninista ja hilssistä-best friendiin. Mutta kuitenkin kaikista n. 10 ruokamerkistä Rasmukselle maistuu parhaiten pedigreen aktive tai adult ruoka niin se saa ainakin sitä syödä.
Vilille kelpaisi ostaa vaikka seniori ruokaa jo. Best friend ei kelvannut kummallekaan hyvin. Mutta Vili syö kyllä mitä tahansa.

Viikonloppuna mennään tolleri lenkkeilemään Mantan kanssa jolla kaksi tolleri neitiä Alma & Nuca. Ja nähdään ehkä villakuonoja Robinia ja dicoakin.

Jos kelit paranisi tai sitten tänään treenaillaan ainakin merkkiä..