Eilen illalla olin vielä kouluttamassa. Mun äiti toi mut ja Ruuti pääsi mukaan. Alku matka autossa inistiin mutta sitten mekein kun oltiin perillä alkoi jo asettua. Ruuti pääsi nuuskimaan paljon uusia hajuja ja näki kentän monia koiria. Käväsi myös kentällä Rasmus seuranaan kun sovittiin koulutuksesta. Silloin meinasi vain valjaita järsiä. Seija myös tuli rapsuttelemaan ja ruuti sai nähdä sen bc:t autossa. :D(meidän agi ryhmässä Pellen kanssa)

Illalla ulkona Vili kerjäsi nameja jota mulla taskussa niin sai istua ja maata niistä. Rasmuksen kanssa harjoiteltiin sivu käskyn eli meidn seurasukäskyn tarkoittavan kontaktia joka pysyy siitä asti kun sen saa ja jatkuu seuraukseen. Ruuti istahti pari kertaa ihan mini frolicista. Sillä kesti sellaista syödä pari minuuttia. Sisällä se veteli kamalaa rallia ympäri kämppää. Lemppari paikka sillä on olkkarissa olkkarin pöydän tasolla olo. :D

Yö sujui tosi hienosti taas! Mentiin nukkumaan joskus ennen 11 kun pääsin sänkyyn treenejen ja kaiken muun jälkeen. ruuti heräsi taas klo5 vein sen ulos kun inisi ja hyppi. Teki heti pissit melkein makuullaan. Oli kai ollut vähän pakkasta maa valkoisessa huurteessa. menin vielä nukkumaan Ruuti ei olisi halunnut vähän inisi ja hyppi mutta rupesi sitten. Ja klo 6.20 heräsin sitten ruuti oli hereillä ja mulla oli klo 6.30 niin herättiin. Vein ulos kun sain vain vaatteet päälle ja tuli heti kakat ja pissit ulos. Yöllä oli vain tehnyt pissit.

Eilen Rasmus oli jo hieman tottuneempi tuohon kakaraan. Vili ei välitä yhtään jos se tulee ärsyttämään se murahtaa. Ruuti juoksenteli eilen jo tuttuneesti ympäri kotia.