Kävästiin aamulla vieressä Vermossa mätsärissä eli match showssa. Siihen ajaa vain 5min ja meillä oli Riina serkkutyttöni hoidossa joka täyttää nyt 5v. Riina "esitti" Rasmusta junior handlerissä ja mä isoissa koirissa. Sää oli vaihteleva välillä satoi, välillä vain tuuli.

Riina osasi jo paremmin juosta ympyrää Rasmuksen kanssa paitsi juoksi ekan kerran kehän sisäpuolta. :D Mutta muuten veti sinne sitä minne piti. Sai juosta edes takaisin ja putosi karsinnassa. Ei ihme. :D Seisottaa ei osannut yhtään Rasmusta mutta juoksuttaa jo paremmin.

Rasmuksen kanssa kun vuoro olisi ollut pari oli jossain muualla ja sanoi että tulemme sen kanssa lopussa. Mutta kun olisi pitänyt olla se niin Rasmus oli silloin Riinan kanssa kehässä. Tuomari sitten sanoi meille punaisen nauhan ja ennen punaisten kehää juoksutti meidät edes takaisin ja ympyrän. Sitten alkoi punainen kehä. Ei kukaan sijoittunut meistä Riina, minä, Sara&Ben tai Paula& Liinu. Ihan hauska oli pitkästä aikaa Rasmusta mätsärissä esittää ja muisti miten juosta ja seistä. Riina kävisi myös berninpaimenkoira ajelulla ja sai ilmapallon joka poksahti.

Ruutin kanssa sitten mennään syksyllä mätsäreihin hälinään,kisoihin tutustumaan ja kisaamaan. :)
_________________
Blogille uusi ulkoasu