Otin tänään lenkille narulelun mukaan. Hyvä Rasmuksen silläkin oppia leikkimään. Oli ihana ilma ja niin lämmin.

Kentän vierestä löysin siinä pari päivää olleen lapsen hiekka ämpärin hieman turkoosin sinisen jonka nappasin meille merkiksi. :D

Mutta ekana otettiin seuraamista. Halusin tehdä kokeen omaisesti ja käveltiin kokeen omaisesti, ilman "kehään" sivulta ja aloitettiin siitä seuraamisella kun sanoin "valmis". Tein viime kokeen seurauskaavion ja hieman aivasteli yhdessä kohtaa ja hieman löysää menoa joissain kohdin, juoksu oli ihan tiivistä. Mutta selvästi tälläisiä pitää harjoitella. Sen jälkeen mentiin samaa reittiä "pois kehästä" ja siellä sai narulelu vetopalkan.

Leikittiin vähän aikaa ja mentiin sitten koittamaan merkkiä. Rasmus meni ekan kerran samallatavalla kuin viime kokeessa ohjatulla. Se nuuski merkkiä ja jäi siihen vinoon. Kun odotin enkä sanonut vielä seis se katsoi pitikö mennä sittenkin johonkin muuhun paikkaan, mutta päätti kuitenkin korjata merkin ja vapautin siitä. Ja koitettiin uudestaan ja jätettiin hyvään ja mentiin leikkimään palkaksi. Otettiin merkkiä vielä niin että Kira vei sen merkin taakse yllätykseksi ja sai sitten siitä palkan. Sitä ei varmaan paljoa kannata tehdä koska Rasmus silloin ei suoristu merkin taakse.
________________
Itse täytyy paahtaa tämä viikko ja ensi viikko ma ja ti vielä kokeisiin.

Ja nyt  viikonloppuna mennään katsomaan penneleitä.Toivottavasti uros miellyttää ja se sopisi meille. :)