Tänään menin 5:ksi nASta cuppiin töihin. Olin töissä ilmoittautumis pisteessä möllien ajan. Ensimmäistä kertaa siinä, mutta se sujui ihan hyvin. Laitoin Rasmuksen myös maxi kilpaileviin.

Äiti tuli Rasmuksen ja Ruutin kanssa kun mini kilpailevat oli menossa. Käytettiin niitä pissillä ja menin Rasmuksen kanssa hölkkää kentän ympäri menevän lenkin että tuli lämmin. Maxi kilpailevia oli n. 22 kisaajaa.

Rasmus oli 10 lähtijä. Shanti kisasi myös Danten ja Saran kanssa. Dante sai nopean noin sekkaa nopeamman ajan(jos oikein kuulin) ja puhtaan sijoittui 2:ksi. Ja Saralla tuli virhe kepeillä sisääntulossa ja jossain muualla. Muuten meni tosi kovaa ja kontaktit hyvin.

Rasmus oli tosi innoissaan silloinkin kun koitin harjoitus esteillä. Meni radalla hyvin, koski kontaktit ja meni kaikki täysillä miten se vain pääsi. Luulin ettei tultaisi palkinnoille ja niin Shantikin. Oltiin sitten Shanti tokona Danten kanssa ja me Rasmuksen kanssa kolmantena ja saatiin säkki eukanuba agility&jogging n.2kg ja vaahtokarkki pussi mulle.

Ruuti oli myös. Se oli nyt kolmatta kertaa kentällä. Kisoissa oli hälinää ja koiria paljon eikä Ruuti ollut enään moksiskaan tuosta. Viime kerralla harkoissa sitä jännitti ja häntä oli alhaalla nyt meni rohkeana joka paikkaan ja leikki myös. Nähtiin myös Lauran(jolla miki) nuori ruskea aussi n.7-8kk. Ja Mari jolla Otto kleini, jolle tulossa myös bortsu samalta kasvattajalta kuin otto eli Noblefamily's. Ruuti voi sitä ainakin välillä käydä morjenstamasa ehkä kun se vanhenee.
___
Äsken tilasin Ruutille autoon kevytmetalli häkin hieman pienemmän kuin Rasmuksen kevyt häkki ja metallinen jossa ei tarvitse pelätä että tulee läpi. PetNetStoresta vain 39e postikuluineen! Painaa vain 6kg. Myös bc-auto tarrat oli poisto myynnissä. ;)