Tänään oli iltapäivällä tokon näyttökoe Loviissa. Paikan päällä arvottiin numerot ja saatiin numero 7, joka ihan hyvä keskivälissä.

Oli kauheasti hajuja joita Rasmus meinasi haahuilla suorituksessa oli 5liikettä+kokonaisvaikutus. Numeroita tässä ei saatu.

Paikalla istuminen sujui Rasmukselta hyvin, kommenteissa jokaiselle tuomari sanoi meille että oli hieman vinossa. Kai oli huolimattomasti alotuksessa sivulla niin pitää siihenkin kiinnittää huomiota. Vieressä oli Rasmuksen mielestä ihana bortsu narttu.

Seuraus oli paikoittain hyvää ja huonoa. Ei Rasmuksen parasta eikä huonointakaan. Välillä se jäi jälkeen hetkeksi n. metrin päähän tai johonkin etten sitä nähnyt. Haahuili mun äitiä joka kentän laidalla. Ja sitten koskaan kun harjoitellaan ei sillä ole väliä onko katsomassa vai ei ja kisoissa sitten on. Ei kuitenkaan koittanut niin karata luokse kuin varkaudessa. Eka pysähdyksen perusasento hidas. Hidaskäynti ihan hyvää. Juoksussa paikoin tiivistä ja välillä puolimetriä väljää.

Luoksetuloa oli hieno! Sanoin ennen "missä frisbee" ja tuli reippaasti luokse ja hyvin nopein pysäytyksin. (ainakin se musta katsottuen näytti siltä, en tiedä sivusta)

Ruutu oli siitä vierestä. Merkki oli pinkki ja ruutu 2x2m.Rasmus laukkasi merkille meni hieman epävarmasti taakse. Josta laukkasi ruutuun päin ja taas juuri nauhan kohdalla ruudun etureunasta päätti siihen jäädä! Harkoissa ei koskaan tee näin tai vaikka laittaisi nauhat. Pitää alkaa käyttämään nauhoja useammin. Ja usein ruutu matka on mun askeleella joku 30 askelta niin se on ainakin kisa ruudun. Jouduin antamaan toisen käskyn ja käsimerkin jolloin meni ruutuun sisään. Sitten käskin seiso ja maahan. Tyhmä minä olisi pitänyt sanoa suoraan maahan mutten muistanut... : / Luokse tuli ihan reippaasti ruudusta.

Tasamaannouto oli hidas vieraan kapulan suuhunotto. Laukkasi kapulalle ja kesti pari sekkaa saada se suuhun. :0 Luokse toi ehkä ravia. Eteentulo oli aika hyvä ehkä 7cm varpaiden kärjestä.

Kaukkarit sujuivat maahan-seiso-istu tosi hienosti ennen kehään menoa. Kehässä kaukkarit sitten sujui kaikki paitsi se jolloin jäi seisomaan. Onneksi tässä oli monilla myös jossain vauhdoksessa ongelmia.

Tuloksia tulee sitten toukokuussa. Mutta Rasmus oli taas haahuilu päällä. Se oli alemmissa luokissa paljon parempi. Nyt siihen on tosi hankala saada kontaktia pienestäkin häiriöstä. Ehkä pitää mennä taas häiriötreeneihin.
mutta luulen ettei me tänä vuonna tuonne vielä päästä kun Rasmus meni normaalina itsenään ekan kirkkonummen karsinnan sitten seuraavat ovat olleet tosi surkeita Rasmukselta. Kotona se työskentelee niin eritavalla ja vaikka tottistreeneissä häiriöharkoissakin.