Rasmuksen kanssa oli äsken tottis treenit. Ne oli perkkaalla. aluksi otettiin ryhmä paikallaolo ja Rasmus oli sen hienosti ja menin piiloon kuin tokossa. Rasmus alussa meinasi helposti katsella rivissä muualle ja jos sanoin silloin kun katsoi muualle ei muhun niin ei mennyt maahan tai sitten tosi viiveellä. (tein noita tahallaan) ja jos meni siitä sai palkan.

Seuraus oli hienoa ja ei ottanut mitään häiriötä paikasta, vieressä olevasta koirapuistosta tai koirista. Seuraus oli hyvää. Perusasentoa täytyy harjoitella että olen ihan ryhdissä ja käsken sivulle kun meinaa pienesti mennä välillä vinoon takaa jota ei itse niin huomaan. (niinkuin kai näyttökokeessa paikalla istumisessa jäi)

Luoksetulossa jäi hyvin maahan ja palkattiin ensin siitä. Sitten otettiin koko liike. Maahan meni kai ihan hyvin ja siitä kutsuin Liki-käskyllä eteen mitä ei olla treenattu vähään aikaan. Muisti että pitää tulla eteen mutta tuli huonosti ja jouduin komentaa korjaamaan. Eteenmeno on Rasmuksella niin ärsyttävä sitä saisi treenata joka päivä että onnistuisi.

Tämän jälkeen Rasmus meni Lara-hoffin viereen autoon kun niillä autohäkki väli seinällä ja toinen koira ei silloin ollut mukana.

Kun seuraava pari meni ja menin pitämään yhtä Karjua (kai bouvier) paikalla makuussa varalta kun hieman arka 9kk Ranja meni luoksetuloa ja hieman seurausta. Lähellä oli ettei lähtenyt mutta pysyi kuitenkin. Silloin huomasin että äiti oli tullut ja sillä oli Ruuti mukana. Niin heti kun Karju vapautettiin ja äiti tuli lähemmäksi hain Ruutin tutustumaan.

Aluksi Ruuti tutustui muihin nurtsilla aluksi meni moikkaamaan 2 ihmistä ihan rohkeasti ja hieman kepillä leikkimään. Mutta kun tuli siihen ympyrään 4 ihmistä niin hieman alkoi jännittämään leikki kyllä siinä muttei oikein uskaltanut mennä katsomaan. Täytyy seuraavalla kertaa pitää makkara rinkiä vaikka.

En muista ihmisten nimiä mutta treenaamaan tuli sitten espanjan vesikoira 9kk uros. Niin silloin otettiin Ruutin kanssa pikku froliceilla kentällä hieman seurauksen tapaista imutuksella ja istumista. Ruuti meni hienosti ja ei ottanut paljoa vieraasta paikasta ja muusta enään häiriötä. Tarjosi istumisia kuin kauan oltaisiin treenattu ja hienosti seurasi namia, vaikka olen vasta lelun kanssa pari kertaa istumaan käskenyt. Hieman sivulle pyörähdystä koitettiin myös hyvin seurasi namia mutta hieman väljiä tuli.(koitin 2kertaa)
_________________
Jes! nyt sain ulkoasun taas pelaamaan mozillalla oikein. Sitä eilenkin yritin ja nyt sain. :D