Tänään lähdettiin aamusta ja haettiin meille pikku-Ruuti. Ruuti oli riehunut aamu viidestä asti siihen kun tultiin. Täyteltiin paperit ja käytiin läpi asioita. Kun oltiin valmiit Ruuti meni vielä kunnia kierroksia pihalla ja sitten lähdettiin. Ruuti on kuulemma oikea ahmatti ja hyppii kaikkea. Pentuaitauksen ainakin 20cm portin hyppää aina pois pentuaitauksesta kasvattajalla.

Aluksi se autossa ei osannut asettua. Oli takapenkillä mun sylissä. Alussa yritti kiipeillä kaikkialle ikkunan luokse ja takakontiin. Kun kävimme viellä moikkaamassa savonlinnan sukulaisten pihassa ja sain synttäri lahjan matkaan. Teki sinne pihalle pissit ja kasvattajan pihalle myös. Siellä leikki pihalla naru lelulla ja moikkasi sukulaisia.
Matkalla sitten kun sieltä lähdettiin ja se nukkui koko loppu matkan. Puolessa välissä se heräsi leikkimään solmu narulelulla. Aina kun pysähdyttiin 3-kertaa se heti kun kannoin nurmikolle teki heti pissit. eli tosi hienosti. Yhdessä kohtaa kävästiin koira puistossa, jota hieman jännitti tulla sisälle, kiveä ja kantoa.

Kotona se teki myös nurmikolle ensin pissit sitten tutkiskeli kaikki paikat. Aluksi vierasti poikia. Mutta ekalla vilin kanssa pikku käytöllä yritti vilin kanssa leikkiä ja Rasmuksen kanssa myös pihalla. Äsken ruuti sai myös ruuan.


Kuvia pikku herrasta täältä (lisätty 2-osa illan kuvat)

______
Ruuti painaa nyt 7vk n. 3,5kg.

Paimennusta ulkoillessa näki kaksi kertaa. "Paimensi" Rasmusta kyyryssä.