Tänään tulivat Sara & Ben tänne lenkille ja tokoa ja agilitya treenaamaan.

Menin vastaan ja treenailtiin ensin tokoa hiekkakentällä.
Otin ensin luoksepäästävyyden ja Beni pysyi hyvin istumassa. Ja olisi ollut 10 kokeessa.

Käskytin paikalla makuuta kuin kokeessa ja otettiin puolen minuutin pätkinä 2min paikalla makuu. Testasin myös varmuutta hiljaa kutsumalla Rasmuksen pois kuten alo paikalla makuussa voi käydä ja palkattiin Beni heti pysymisestä.

Harjoitella täytyy paikalla makuussa. Sitä lisää että makuu ei ole niin levotonta ja koiran jättöä maahan, että menee niin että itse ryhdikkäästi ilman apuja, suoraan ja ei lonkka-asentoon.

Treenattiin myös sivulle tuloa. Kun Saralla ei ollutkaan namikäsi vatsalla Beni tuli vähän vinoon ja seuratessa muistettava palkata paljon myös vasemmalla kädellä(ettei mene edessä vinosti ja edistä). 

Seuraus oli tosi hienoa vain kontakti hieman puuttui. Se oli tiivistä ja suurimmaksi osakseen oikeassa kohtaa. Pysähdyksiä täytyy harjoitella ja kontaktia naksutella.

Benin kanssa treenattava:
- perusasennosta maahanmenoa(ei lonkkaasentoon,ilman lisäapuja)
- seuraus katsekontaktia
- perusasennossa katsekontaktia

tultiin sitten kotiin. Ruutin kanssa oltiin pihalla ja aluksi hieman arasteli Beniä, mutta lopulta ei enää.
Sara katsoi kun purettiin yhtä aitaa keppeihin että jokin molskahti käytiin katsomassa ja Ruuti oli juossut meidän piha koriste lampeen. :D n. 30cm syvä. Ei säihkähtänyt yhtään ja kun kerettiin paikalle oli jo kiipeämässä sieltä pois etujalat kivireinalla.

Tehtiin taas kesäksi agi rata kentälle. Jonka Sara otti eka Rasmuksen kanssa ja sitten Benin kanssa.
Beni meni ihan hyvin. Kepit oli aika vaikeat. Hypyt ja putki sujui hyvin. A:n kontaktia harjoiteltava että pysähtyy. Rengasta saatiin muistuttaa ja treenattiin sitä, A:ta ja keppejä erikseen sitten vielä hieman enemmän. Beni voisi tulla ehkä mölleilemään seuraavaan nasta cuppiin tai sitten ainakin vikaan.