Tänään pääsin aikaisin kun olin käynyt koulussa kokeen tekemässä. Olin joskus 10 maissa jo kotona. Ja iloinen yllätys odotti. Oltiin voitettu nutrolin ravintoöljyä pojille Rasmuksen damihyppykuvalla. : D Tuota oltaisiin muutenkin noille ostettu mutta nyt sai ilmatteeksi kokeilla yhden pullon. Se on myös halvempaa (14,90e) kuin apteekista ostettava turkkia parantava öljy joka maksaa n. 30e. Ja saman verran jos ei enemmän tuosta löytyy kestää myös pitkään.

Käytiin lenkki siis postille johon meiltä joku 1,5-2km. Oli tosi lämmin ilma taas, kiva että oli.

Sen jälkeen ajoin Rampen kanssa mun pyörän uuteen pyörähuoltoon joka tullut tähän kilsan päähän kiloon. Ja käveltiin sieltä takaisin.
 Mulla oli nami rasia mukana ja otettiin vähän vetisellä nurmi kentällä tokoa. Kamat ja nami kippo kannella jätettiin ja mentiin vapaan n. 10metrin päähän aloittamaan "kisaseuraus". Eka seuraus oli kohtalaista. Ja käytiin muutamat namit siitä ottamassa. Otettiin uudestaan ja Rasmus teki sitten hyvin töitä. Seuraus juoksussa oli hyvää ei mitään väljyyttä missään vaiheessa. Tästä juostiin myös palkalle.

Sitten otettiin vielä samalla namipalkka tyylillä idaria. Rasmus jäi aina seisomaan hienosti mutta eka istuminen jäi sen sijaan seisomaan. Otettiin uudestaan ja jäi sitten istumaan. Rasmus ei vieläkään erota istumista ja seisomista niin pitää alkaa sitä niillä yllättelemään lenkillä. Nykyisin olen käskenyt sen aina maahan kun on ollut vapaana. Nyt sitten vuorotellen istumaan ja maahan. Rasmus teki iloisesti töitä ja sai tänään ainakin liikuntaa. (tai saa kyllä vielä iltalenkit)

Iltapäivä lenkillä otettiin vain kaksi eteen menoa. Sillein että vein ekan kerran lelus salaa ja toisella Rasmuksen tietäen sen. Otettiin sellaisessa kohtaa kentällä missä ei olla ennen tehty. Ekan kerran kun ei tiennyt meni ehkä noin 20metriä hidasti ja komensin uudestaan ja jatkoi. Näitä kun muistaisi enemmän tehdä.
_________
Laittelin myös vanhan kaverin kanssa sähköpostia niin hänelle on tulossa riisenin uros pentu. Samanikäinen kuin Serica's pennut niin on sitten samanikäistä seuraa myös siitä. Uusia kuviasta Serica's pennuista tulee myös tänään tai huomenna. Niitä ja näkemistä odotellen. :)