Kun tulin koulusta ja käytin pojat suoraan hiekkatien päässä. Otin puu noutokapulan mukaan. Ja harjoiteltiin luovutusta, eteentuloa. Eka oli ainakin metrin päässä ja odotin jonkun aikaa että korjaisi muttei korjannut joten toruin ja käskin sivulle. Heitin uuden heiton ja tuli jo paremmin. Jätettiin tosi hyvään ja nopeaan noutoon. Näyttökokeessa kun on tasamaan nouto. Meni aina noudon laukalla.
Vielä yhdessä kohtaa koitettiin ja meni hyvin.

Otettiin tänään luoksetuloa. Kira oli frisbeen kanssa takana ja sai juosta palkalle aina jostain pysähdyksestä tai mun kierrosta ja palkka taaksepäin.

Seisomiset ja maahanmenot hyviä. ei ennakoinut toista liikettä en ottanut kokonaisena aina vain 1jääminen per luoksetulo. Kierrossakin tuli ennakoimatta.

Kaukkareita harjoiteltiin sen jälkeen. Istumaan ja maahan alku hyvät molemmat. Treenata saa maahan-seiso-istu vaihdosta ettei istumaan menossa takajalat liiku. Liikkui n. 1-4cm välillä. Palkkasin vain niitä jossa täydellisen paikalla. Myös oli muistutettava maahan-seiso-maahan vaihdosta siinä meinasi enemmän edetä, mutta nopeammin muisti oikean suoritus tavan.

kohta lähdetään agi harkkoihin.

Näyttökokeeseen on vielä treenattava:
- eteentuloa
- kaukkareita
-ehkä nami ruutu
-seuraus koemainen hyvällä palkalla lopussa

Mutta tällä kertaa on to ja ainakin pe ilman treeniä ja mitään aktivointia. Että motivaatiota kokeessa riittää.