Tänään mentiin taas kun oli hyvä keli mun äitin kanssa kilon koulun(sen vanhemman,tiili) kentälle treenaamaan tokoa. Otin ensin seurausta normaalia ja hidasta. Se sujui hyvin eikä edistänyt.

Idarin kertasin sen jälkeen ja se sujui oikein! Tai otettiin vain seisominen ja istuminen.

Ruutuun juoksi nopeasti ja ihan keskelle ekalla kerralla ja merkki oli tosi hieno ja suora! :)

Ohjattu eka vasen meni merkille hienosti, mutta meinasi lähteä keskimmäiselle kapulalle. Tämä ohjattu oli niin että vasenkapula nurtsilla n. 2m ja muut hiekalla. Lopulta tajusi missä se oli ja toi sen. Palautus siinä hyvä, mutta seuraavissa huono. Täytyy ottaa taas  tota eteentuloa kotona mainoskatkoilla vaikka, kun se välillä sujuu ja välillä ei.
Oikeaa haettaessa meinasi lähteä ruutuun joka myös siellä. Mutta sitten sain sen jankattua oikein ja kun vasenkin alkoi sujua. sai aina hyvästä frisbee palkan kanssilta. Jätettiin sitten hyvään ohjatun noutoon.

Koitettiin kaukkareiden istumis alku. Palkkasin istumaan noususta, jätin istumaan ja komensin siitä seisomaan. Ekalla ei noussut ja jouduin antamaan toisen käskyn jolloin seisoi.

Loppu matkasta lenkkiä nähtiin Pia, sen äiti, Jola-holsku ja Eetu-tolleri. Käveltiin loppumatka niiden kanssa yhtä matkaa.

Tokossa pitää treenata:
- eteentuloa ja
-ohjattua ainakin.
-Kaukkareita myös jotain vaihdoksia näitä myös hyvä ottaa sisällä.

Pitää puuhailla kaikenlaista ennen pennun tuloa. Tällä viikolla pitää hakea kompostikehikot että saadaan pentuaitaus niistä, ommella sille lelut: patukka ja pentu/saalis rätti, ja muuten siivoilla kaappeja ettei sitten tarvitse. Voin myös tehdä ulkoasun johon saan ruutin kuvan ja sen oman sivun loppuun.