Tänään tuli Daniela ja villakuonot Robin & Dico meille taas pitkästä aikaa lenkille. Lähdettiin suoraan lenkille ja käytiin hakemassa Ronja mukaan. Ronjalle otettiin aluksi kuonopanta päälle jos meinaa äristä. Oli kuitenkin aina kävellessä nätisti ja silloin otin sen pois. Ärähti pari kertaa kun oli mun vieressä ja tuli villikset viereen. Silloin sai rangaistukseksi kuonopannan päälle ja makaamaan kauemmaksi.
IMG_3394.jpg
Käveltiin lenkki golf kentälle. Ennen kenttää otettiin kuvia ja tuli muutamia ihan hyviä kuvia. Mentiin sitten golfkentälle. Ja aluksi villikset oli flekseissä kiinni mutta sitten laitettiin Robin nahkaremmiin ja Dico pääsettiin irti. Dico tykkäsi leikkiä kakkapussilla joka oli remmissä ja talutti Robinia. Keli oli ihana ja otin kuvia ja Dico tykkäsi kovasti kun sai juosta. Otettiin luoksetuloa myös niin että Daniela lähti juosten pois päin ja Dico sai palkan kun sai kiinni. Dico oli tosi nätisi ja totteli hyvin.

 Heiteltiin keppiä ja Robin ja Dico lähtivät moikkaamaan cavaa ja toista villistä. Rasmus haki sillä aikaa keppiä. Ronja oli välillä vapaana mutta jos ärisi kuten yleensä vapaana joutui kiinni.
IMG_3453.jpg
Oltiin siellä aika kauan ja sitten lähdettiin koulun kentälle  katsomaan kuinka toko noilta sujuu. Otettiin Dico ensin  ja opetiltiin eteen istumista ilman apuja (ei käsi apua tai jalka-apua). Dico tuli sivulle aika hyvin. Istukäsky sivulle tulosta pitää häivyttää vielä ja tuota eteen istumista ja paikalla istumista sen pitää harjoitella.

Robinilla sujui hyvin eteen istuminen (ei siis luovutus eteentulo) ja siinä ei tarvinnut apuja ja istui melkein aina ekalla käskyllä. Sivulle tuloa saa taas harjoitella. Helposti istui sivuun vinoon.

Molemmat haistelivat välillä maata  mutta niihin sai kuitenkin hyvin kontaktin.
IMG_3424.jpg
Kuvia tuli paljon.

_______________________
Ruutin haemme ensiviikon sunnuntaina(20.4) aamupäivällä.
Eli viikonpäästä sunnuntaina pikkupallero on meillä. :)