Tänään kun tulin koulusta häkin paketti kortti oli tullut ja lähdin sitä hakemaan. Rasmus tuli mukaan postille johon varmaan noin 2km yhteen suuntaan.

Sisällä opetin Ruutille häkkiin menoa ja siinä odottamista oli nätisti. Laitoin siihen myös mukana kulkeviksi lukot(jotka ei vielä kuvissa) varmistamaan ettei poika avaa ovea.
IMG_2300.jpg

Ruuti oli tänään ollut ovella vastassa kun äiti oli tullut aamu lenkiltä. Häkin korkeus noin 70cm ja oli kiivennyt siitä yli. Vaikka seisomalla ei yllä yläreinalle. täytyy kääntää häkkin komposti kehikot toisin päin jolloin tulee noin metrin korkea.

Ruutin kanssa otettiin tänään myös sivulle tuloja aamulla ja äsken päivällä. Sivulle tulot alkaa sujumaan paremmin. Mun ei tarvitse olla enään kumarassa ja kulkee helpommin kädessä. Tulee aika oikeaan kohtaan ja sopivan tiiviisti sivusuunnassa.

Illalla mennään agi harkkoihin jolloin Ruuti voi tulla taas kentälle tutustumaan.
IMG_2301.jpg

________________
Nyt illalla agi harkoissa Ruutin kanssa kun otettiin sivulle tuloja huomasi taas kehitystä. Ruuti alkoi päästä jyvälle ja kääntyä hienosti ja pienemmällä lenkillä. Käden vielä tarvitsee ja hieman mun tarvii kallistua. Ja tulee aina ihan oikeseen kohtaan. On se aina kiva huomata että on mennyt opetus perille! :)

Ruuti matkusti auto matkat myös häkissä ja oli hienosti siinä nukkuen takapenkillä.

Rasmuksella oli  harkkoissa haastava ja kiva rata. Siinä oli kaikenlaista ohjaus kuviota valsseja toissen perään twistiä ja juoksua. Kääntää sai koiraa myös. Tehtiin kaksi pätkää Rasmus meni molemmat vauhdilla ja puhtaasti. Sitten hinkattiin vielä mun valsseja ja ohjausta tietyissä kohdissa. Pitää valssailla päättäväisemmin ei niin liidellä läpi. :D Kivat harkat oli Elli osas hyvin neuvoa.

Ruuti oli myös kentällä tuli rohkeasti sinne ja ulos. Odotti myös yhden rataan tutustumisen Rasmuksen kanssa hienosti ei huutanut.