Tänään mentiin noin nelkän maissa lenkille tai pienelle kävelylle Emmille, jolla bortsu tytöt Sara & Step.

Ruuti oli ekaa kertaa bussissa ja sai käydä kilon asemalla, Mankkaan keskustassa ja Emmillä Niittykummussa. Bussissa oli mun sylissä ja kannoin sen myös sinne. Bussissa se istui/makasi nätisti mun sylissä. Kilosta kun noutiin bussiin sitä hieman säikähti mutta ei sitten enään. 

Emmi oli pysäkillä vastasta Sara & Step oli innoissaan katsomassa Ruutia ja Rasmusta, joka oli Ruutista hieman pelottavaa. Alussa se oli hieman varuillaan ja pelkäsi noita vieraita. Mutta sitten se alkoi niiden kanssa juoksentelemaan ja lopussa leikkimäänkin eikä enään pelännyt yhtään. Ruuti oli vapaana ja tuli tosi hienosti luokse! aina kun kutsuin ja sai namin. Käveltiin pienilenkki tien viereisellä nurtsilla ja tultiin samaa reittiä takas.

 Step oli kasvanut paljon kuukaudessa, viime näkemästä! Oletin olevan paljon pienempi ja emmikin Ruutin olevan suurempi. :D

Ruutista huomasi siellä uusia puolia. Se oli tosi rohkea ja puolusti itseään hyvin meni härnäämään Saraa ja Steppiä ja kun joutui maahan potki ja hampaita käytti. Pari "tappelua" kävi Stepin kanssa lopussa. Ei kuitenkaan miten satuttamalla vaan kinasteli kumpi pomo. Rasmus oli rauhallinen ja pari noutoa meni.

Ruutin kanssa pyskillä mankkaalla tullessa otettiin muutama sivulle tulo jotka sujui hyvin, ei ottanut yhtään häiriötä muista autoista tai pysäkillä pallolla leikkivistä.

IMG_1794.jpg
IMG_1807.jpg
Step ja Ruuti^
IMG_1817.jpg
Sara,Step & Rasmus
IMG_1827.jpg
Ruuti & Step koko ero(noin 2kk)

Niin ja kaikki kuvat täällä.
(niitä ei paljoa kun kameran virta alkoi loppua)