Tänään oli taas nASTa eucanuba cup. Menin sinne bussilla viideksi ja äiti tuli kun mini kilpailevat alkoi. Otin kuvia maxi mölleistä-medikilp. Kuvat löytyvät täältä.
alku pää on otettu automaattisella ja loppu pää(joissa tarkempi, mutta rakeisuutta) urheilu kuvauksella. (Canon G7)

Ruuti tuli kanttiinin viereen tutustumaan medejen rataan tutustumisen ja palkinnon jakojen aikaan. Se ensin moikkasi Terhin 9viikkoista pumin Elo uros pentua ja ne hieman rähähtivät toisilleen. aluksi Ruuti yritti sitä saada leikkimään ja jahtasi.

sitten mentiin moikkaamaan monia ihmisiä ja Ruuti oli jokaisen rapsutettavana. Ei pelännyt ketään ja katseli välillä rataa tai harjoittelevia koiria.

Rasmuksen laitoin nejänneksi kun ilmoitin sen heti alussa. Rata oli muunnos mölliradasta, jonkin verran juoksurata . Mitään tosi vaikeaa kohta siinä ei ollut. Rasmus meni sen vauhdilla. videosta katsottuna, kontaktit olisi voinut olleet nopeammat. Laitan videon myöhemmin latautumaan. Sijoituttiin sitten 3:ksi saatiin taas säkki samaa kuin viimeksi eucanuban Agility&jogging ruokaa. Ja tällä kertaa namiksi täytelakuja(joita toivoin jäävän meille ;))