lähdettiin illalla ojankoon agility epävirallisiin kisoihin. Kira tuli Ronjan kanssa pitkästä aikaa kisoihin (Ronjalla taukoa huimat vuosi). Maksit alottivat aina ja Rasmus oli maxi kilp ja Ronja(Ronjalla 1*kpl 1luokan nollia/3startista) medi kilp.

Ruuti riehui ensin vehnäterrierin pennun kanssa ja sitten valkoisen paimenkoiran pennun kanssa. Sitten mentiin ottaamaan kerran mutkaputki musta meni hienosti ja täysiä ekalla kerralla.

Sitten rakennettiin maksirata. Rata oli tosi haasteellinen mölliradaksi. Makseissa ei tainnut kukaan saada sitä puhtaana. Rasmus oli tosi innoissaan, ei varastanut. Vaikka pelkäsin kokoajan. Toka rima tippui varmaan käänsin sitä liikaa puomille eli mun virhe tai molempien. Kontaktit meni kaikki hyvin. Oli myös pieni eteenmeno suora keinulle meni siihen hyvin. Virhe tuli sitten vaikeassa kohtaa a:lta putkeen ja putkesta toiseen A:n vieressä olevaan puomin alla olevaan putkeen. Olin ihan kumarassa ja huusin tässä. Rasmus kävi läimäsemässä tassut a:n ylöstulolle ja siitä tuli vasta putkeen eli en saanut sitä käännettyä. Putkesta tultua oli vaikea kulma kepeille tein siihen sylkkärin(sylikäännös) tapaisen takaa leikkauksen ja keppejen jälkeen leikkasin eteen tulolle. Sai harjoiteltua tätä vaikeana ohjauksena. Suunnittelin valssit molempiin, mutta sujui näinkin tosi hyvin.

Ronja oli sitten seuraavassa luokassa. Oli ihan innoissaan kun Kira rataantutustui. Väliajoilla harjoiteltiin Ronjan kanssa ja kerrattiin keppejä ja muuta. Ronja oli 9:s. Ronjalla oli sopiva vauhti päällä ei mennyt täysiä, muttei ihan hitaastikaan. Teki puhtaan radan, kaikki kontaktit tosi hienosti ja vaikeat kohdat ilman mitään ongelmaa. Kepit meni myös tosi hienosti ja kesti hyvin valssin keppejen päässä. Tosi hienoa odotettiin vain jos saisi tuloksen ja Ronja tuolla aika noin 52s. Ykkös luokkien ihanne aika 59s. (2lk n.54s; 3lk 52s)


Ja päivältä Ruutin  nouto näyte & pose kuvat









Kaikki kuvat.