Päivällä tuli sitten Cia & Remu taas käymään. Nyt pennut leikkivät jo vähän paremmin kun tuttuja jo olivat.

Aluksi ne riehuivat sitten koitettiin vähän agilitya. Opetettiin Remulle ensin putki ja kun se sujui. Laitettiin aina vuorotellen toinen kiinni tuli harjoiteltua myös odottamista ja toinen harjoitteli kerjuttamalla eteen menoa.

Aluksi putki, sitten hyppy rimat maassa ja toinen hyppy. Omistaja lähetti koiransa ja toinen oli taistelu rätin luona, Ruuti kyllä halusi leikkiä vain mun kanssa kunnolla. :D Molemmilta sujui nämä hyvin ja irtosivat hyvin. Vaihdeltiin aina koiraa ettei tullut liian pitkää aikaa ja kastelin Ruutin.

Otettiin myös vinokeppejä verkolla ja että lelu palkka ja nami palkka oli lopussa. Ruutilta sujui hienosti ja Remukin tajusi sitten hyvin miten mennään. Jos järkevästi osasi mennä pääsi melkein suoraan.

Harjoiteltiin sitten myös pimeätä kulmaa ja laitettiin namialusta 50cm päähän putken päästä. Vietiin nami yhdessä ja vietiin koira sivuun ja lähetettiin. Sitten juostiin toiseen päähän kutsumaan että koira jatkoi putken loppuun. Nämä sujuivat myös molemmilta hienosti. Ja jykkää kulmaa pystyi tehdä ja hakivat hyvin putken suun. Jätettiin siihen ja annettiin niiden riehua vielä vähän aikaa ja mentiin sisälle.

Ruuti alkoi jo vähän paremmin totella koirahäiriössä. Hyvä kun eri pentuja näkee oppii niiden kanssa tulemaan toimeen ja tulee myös opittua tottelemaan koirahäiriössä. Loppu päivä sitten huilailtiin.

Ruutin kanssa myös koitettiin vekkaamista nami kädessä. Seurasi hyvin ja se oli sen mielestä hauska kun saa käden seurauksesta nami ja että kiertää vähän lauta hökötystä.
___

 Rasmus meni 2 pitkää lenkkiä vielä tuon jälkeen ja iltapäivä lenkillä Rasmusta kuvasin. Ja harjoittelin sen kanssa tolpankierron avulla luoksetulon pysähdyksiä ja välillä läpijuoksu. Tolpan kierrossa opettamista. Seisomiset hienot maahan vähän hidas aina paitsi toistossa. Narupalloa sitten nouti myös.