Ruuti oli tänään Vermon kirppiksellä leppävaarassa mukana myymässä. Kun tultiin oli jo pitkät jonot ja keli hyvä. Jäätiin Ruutin kanssa kyydistä jonoissa ja katseltiin sen menoa hitaasti jalkakäytävältä. Se oli Ruutista aika jännää ja alussa vähän pelottavaa. yhdestä vanhansta autosta lähti myös kamala vinkuva ääni. Loppumatkassa ei autot niin jänniä olleet.

Ruutin laitoin auton sivulle etuoven peiliin kiinni. Edessä toisella rivillä oli myyjillä paketti auto joka varjosti hyvin. Purettiin kamat ja Ruuti simahti sinne. Käytin kun heräsi pissillä. Kaikki tuli rapsutelemaan, kyseli rotua, ikää ja nimeä. Ruuti ei ketään ihmistä missään vaiheessa pelännyt joitain kävi myös pusuttelemassa. Hyvä että tottuu eri tavalla rapsuttaviin ihmisiin ja näkee erillaisia.

Kun nukku vielä vähän niin käytiin katsomassa viereisissä tarhoissa hevosia. Siinä käveli ravikärryineen pari myös tarhojen ympäri lämmitellessä/jäähdytellessä. Hepat oli myös aika pelottavia ja taakse piti mennä piiloon. Pari  ohi liikkuvaa heppaa katsottiin ja käytiin aitauksen viereisellä nurtsilla katselemassa. Sitten lähdettiin. Lopussa ei enään jännittänyt.

Aurinko kääntyi ja Ruuti tuli takakontiin, jolloin sai tosi monet rapsuttelemaan itseään. Siinä kävi myös perhoskoiran 5kk pennun kanssa ja päästin ruutin katsomaan. En jaksanut irrottaa remmiä vaan pidin valjaista ja Ruuti alkoi sille räyhäämään. Ei yrittänyt kuitenkaan sitä purra, mutten päästänyt katsomaan ja kielsin. Kerran uudestaan nuuski nätisti. Kun saa 12viikon rokotuksen pitää mennä su klo 10 tuohon lähelle kilon golf kentälle jolloin aina pentu/koira tapaamiset. Hyvä ainakin vanhempia koiria tavata jotka alistaa. Step oli hyvä sellainen kaveri. :D

________

Kotona sitten kun nukkui punnitsin Ruutin
Ikä: 9vk(tasan)
paino: 5kg(keskiarvo ja tasan)
Pituus/korkeus: 27cm
kyllä Ruuti isommalta vaikuttaa, ehkä viimeksi mittasin hieman väärin tai nyt..
http://tollerwich.webs.com/ruutinkasvu.htm <- kuvissa huomaa kyllä eron

Poseeraus kuva:
IMG_2294.jpg
Jes! kerrankin onnistunut seisomis kuva!
IMG_2296.jpg
Tämä ihana^

Keksin kuvata niin että otin lapsen tuolin korkeus noin 20cm. Laitoin sille kameran 2s itselaukaisun päälle ja seisotin itse. Näistä tuli hienoja. :) Kuvaan aina takan vieressä niin voi verrata korkeutta laattoihin.

Eliseltä 2 videota. näätte kuinka Ruuti ärsyttää viliä. Tälläistä meillä. :D
http://ruutinvideot.magix.net/

_______________
Käykää katsomassa myös Ruutin siskon Mantan sivut.