Ruuti meni eilen illalla vielä koulutuksen jälkeen. aluksi suoraa putkea ja sitten loivalla mutkalla olevaa. Nyt ei ollut lelua mukana ja nami alustat laitoin jo reppuun. Niin jätin päähän namin paperille. Meni kovaa ja joka kerta oikein. Sitten kerättiin rimat pois ja Ruuti kiusasi Rasmusta. Jee vika koulutus nyt on maanantait "vapaat". :) Ja enään yksi koe jäljellä!
_________
Väliin kuulumiset päivä lenkiltä:

Mentiin kahdenmaissa Kiran ja Ronjan kanssa taas lenkille. Mentiin metsän kautta yhdelle hiekkatieltä ja sieltä golf kentälle, jossa Ruuti ei ole ennen käynyt. Siellä tein aluksi Ruutille & Ronjalle namiruudut hieman pitempään ruohoon. Ja Rasmus haki narupalloa.

Ruuti etsi kaikki namit taas tosi hyvin kun sen hokasi niitä taas etsiä. Melkein kaikki löytyi ja vapautin pois, mutta ei pysynyt poissa vaan pakko oli tulla mun kanssa kisaamaan nameista. :D
Ronja löysi kaikki namit.

Sitten otin Ruutin kanssa namin kanssa tokoa. Aluksi sivulle tuloja ja eteen istumista, luoksetuloa, paikalla odottaminen ja seurausta.

Sivulle tulot sujui ihan hyvin. Edelleen niissä on käsi liike mukana, en tuolloin muistanut koittaa vähän vähemmällä avulla. Harjoittelin myös eteen tulosta sivulle tuloja.

Eteen alkaa osata tulla hyvin. Treenasin sitä alussa pari toistoa ja lenkillä ainakun kutsuin luokse vien namilla eteen ja tulee lähelle kiinni. Jalat on yleensä aurana eli vähän alle 90asteen kulmassa. Lopussa harjoittelin luoksetulosta eteen tuloa, pienellä matkalla noin metri-kaksi. Aluksi käsi vatsalla keskellä ja tuli hyvin. Sitten koitin vielä häivyttää niin että kaksi kättä ja molemmat jalkojen suuntaisesti ja tuli hienosti eteen! Eli oppi tulemaan pelkällä sillä avulla tänne-käskyllä eteen.

Seurausta treenattiin myös. Molemmissa käsissä namit ja käsi ei ole enään imutuksena vaan mulla selkäsuorana ja käsi edessä keskellä. Parin askeleen pätkiä. Pysyy tiiviinä kun pitää ja näyttää vasemmalla kädellä. Oikealla kädellä on hieman vaikempaa. Paikka pysyy hyvin ja on hyvän tiivistä. Harjoiteltiin myös parit perusasennot.
Välillä pidin vain rapsuttelu taukoja ja Ruuti sai pusutella.

_________
Aamupäivällä kuvasin Ruutia pihalla ja Rasmusta.
Tässä joitain kuvia:

IMG_3444.jpg
Ruutin collie. :D

IMG_3457.jpg

IMG_3453.jpgIMG_3473.jpg

IMG_3485.jpg

IMG_3500.jpg

IMG_3520.jpg