Tänään menin Rasmuksen kanssa AST:n  harjoituskokeeseen. Olin töissä, Rasmuksen kanssa paikalla makuissa häiriö koirana ja sitten evl:ssä. Liikkeet oli kahdessa osassa.

Rasmus makasi hyvin muut paikalla makuut. Evl:ssä oltiin ekana. Istumisessa oli mennyt kun puoli minsaa jäljellä TAAS maahan. Otin sitten paikalla makuun istuen ja pysyi!
Seuraus oli ihan hyvää. Jotain hiomista tietenkin aina on ei niin tiivistä ollut, juoksu hieman väljää aluksi.
Idari oli hieno kuin 10. Luoksetulo oli hyvä laukalla ja ihan hyvät pysähdykset, seisominen olisi voinut olla vähän nopeampi.
Ruutu oli myös tosi hieno. Merkki olisi voinut olla nopeampi, muuten keskelle  ruutua  nopeasti ja hyvin seuraamaan vauhdikkaasti.

toisella kentällä oli sitten loput. Ohjattu meni oikein arvoi vasemman meni ravilla ja toi kapulaa laukalla. Olisi voinut mennä laukalla.
Metallinouto oli ihan hyvä ei nirsoillut kapulaa! Ja toi hyvin eteen, perusasento vähän edessä. Kapula oli pieni.
Tunnarin kohdalla mun äiti tuli. Rasmus oli vain tuijottanut sitä/meidä autoa sen ajan. Ja kun käskin etsi meni merkille. Siitä sitten huomasi kapulat(kun ei katsonut niiden laittoa) ja ne oli rivissä tuli oikeasta suuntaa ja poimi heti tokana olleen kapulan.
Kaukkarit sujui myös tosi hienosti! teknisesti oikein ja kaikki nappiin.

Hyvää harjoitusta oli ja Rasmus teki innoissaan.

________
RUUTI

Ruuti tuli mun äitinkaa sitten evl:n. Otin Ruutin sitten ja sen kanssa tokoiltiin. Mentiin ensin lenkki. Oli irti ja harjoittelin luoksetuloa tuli hienosti ja taas eteen selkäsuorana ilman apua. Jes! Luokse tuli myös hienosti.

Parkkipaikalla otettiin sitten eteen tuloja, seurausta, sivulle tuloa, paikalla istumista.
Kaikki sujui tosi hyvin ja meni keskittyneesti. Narulelulla leikittiin myös yhdessä vaiheessa, aluksi ei meinannut täysillä leikkiä, sitten leikki.

Toisessa kehässä loppui niin mentiin ottamaan lyhyttä mutkaputkea. Otettiin vain lähetyksellä ja kehuin aina kun sinne juoksi. Sujui hienosti. Sitten harjoiteltiin myös vähän pimeetä kulmaa ja että takaaleikkaan. Se ei onnistunut  jos vauhti tyssäs. Mutta 2 kertaa meni hienosti ja jätin siihen.

Ruuti juoksi sitten Ken-kelpin kanssa. Pitkin agi kenttää oli kiva iso koira joka leikki sen kanssa. :D
Sitten se riehui 8vk belgin pennun kanssa. Ruuti ei mitään jännittänyt ja moikkasi myös wella-villistä ja bortsua.