Ennen kuin villakuonot Robin & Dico tuli meille. Olin Ruutin kanssa pihalla ja tuli väsytettyö sitä tokoilun merkeissä. Otettiin nameilla sivulle tuloa, paikalla istumista-> pysyi hyvin, ja hieman imutusseurausta. Perusasennot siinä parempia kuin eilen.

Sitten tuli kohta Daniela ja otettiin ensin agilitya pihalla tai siis sen alkeita. aluksi otti Dico ja sitten Robin. Eka otettiin putkea, mikä Dicosta oli ainakin tosi pelottava. Mutta alkoi sitten sitä menemään hyvin. Sitten hyppyä, josta otin myös kuvia. Sen jälkeen keppejä, joissa oli verkko. Remmillä ja toisessa päässä Daniela kutsumassa. Molemmat tajusi ihan hyvin mutkittelun, ehkä hyvä ottaa myös käsiohjaus keppejä, niin se voisi tuossa auttaa.

Hypyllä otettiin ensin vain että tajusi hypätä ja sitten käytettiin targettia, alustaa johon koira etenee ja saa namin.

Kun Robin oli mennyt samat otettiin molemmilla A:ta. Dicosta se oli aika pelottava. Mutta toistojen jälkeen alkoi sujumaan jo paremmin. Robinista se ei ollut yhtään niin pelottavaa.

Robin oli tänään aika haahuilu päällä. Dico kuunteli hyvin.

Sitten mentiin sisälle. Rapsutettiin Robinin hammaskivet ja sitten leikattiin Dicon etukynnet. Sen jälkeen lähdettiin metsään kuvia ottamaan.

Kira tuli myös metsälle Ronjan kanssa. Rasmus oli Dicoon tosi ihastunut. Ei viimeksi ollut. On sen verran pennun tuoksuinen vielä.
___
Kun tulin otin Ruutin pihalle otettiin taas aktivoinniksi tokoa. Paikalla istumista joka sujui taas hyvin. Harjoittelin sivulle tuloja, jota saa treenata. Ne ei ole taas edistynyt.

Paikalla istumisesta otettiin luoksetuloja, ei tajua ilman askelta taakse, käsien nostoa tai jotain apua. Tehtiin näissä toistoja ja lopulta tuli aika pienin avuin. Näitä treenattava.

Imutusseurausta, joka hyvän tiivistä ja siitä perusasentoja.

___

Ilta lenkki oli oikea juoksulenkki. Ruuti vetelee niin kovaa vauhtia. Siinä saa itse juosta täysiä mukana.

Kuvia lenkistä tänne.

IMG_2554.jpg

IMG_2577.jpg

IMG_2861.jpg