Tänään päivä/aamu lenkille otin kameran mukaan ja kuvasin Ruutia ja Rasmusta. Otin Ruutista kuvia erikseen, yhteiskuvia ja Rasmuksen kepin nouto kuvia, olihan se Ruutikin niissä mukana Rasmusta jahtaamassa. Sitten isolla kivellä Rasmus oli niin hengästynyt kepin juoksusta.

Kuvat

____

Illalla oli pk-tottis treenit Luukissa. Treenasin Rasmuksen kanssa Päivin bortsu Jipon(Tending Blueberry) parina. Aloitettiin paikalla makuulla, makasi hienosti. Sitten harjoiteltiin seurausta naksuttelin sitä ja otettiin myös juoksua, ihan hyvää Rasmukselta mutta parennettavaa on. Otettiin sitten liikkeestä istuminen, meni hyvin. Sen jälkeen noudot. Saatiin lainata vierasta kapulaa. Tasamaan-noudon nouti reippasti, ei nirsoillut.

Hyppynoudossa hipasi tai koski vähän hyppyä. Sitten katsottiin Rasmuksen hyppytyyliä, niin sehän vetää tuossa metrin hypyssä takajalat vatsan alle varalta jos ei korkeus riitäkään. Eli ei hypännyt oikealla tekniikalla. Koitin eri tavoilla, ei koskenut hyppyyn muttei hypännyt oikealla tekniikalla. Tänään tuli myös Canis-lehdessä hyvä artikkeli koiran hyppytekniikka treenistä. koitettiin 70cm hyppyä sitten vikaksi ja sillä hyppäsi oikealla tekniikalla kun otin nännikumilla ja meni innoissaan sitä.

Tuota vikaa ennen otettiin vielä estenouto/A meni hyvin sen, mutta etsi jonkun aikaa kapulaa toisella puolella. Kaikki eteentulot oli hyviä. Osasin heittää suoraan. :D

Vikaksi sitten eteenmeno, lähti väärään kohtaan niin kouluttaja kävi näyttämässä otettiin se ja sitten seuraavan parin jälkeen vietiin niin ettei nähnyt ja meni hienosti ja suoraan.


Ruuti oli äitin ja Vilin kanssa viereisessä isossa koirapuistossa sillä aikaa. Leikki kahden jonkun mastiffin kanssa.

_______________

Huomatkaa että sähköpostini on muuttunut: tiia.hamalainen(at)wippies.fi
(Netti.fi oli poistanut tunnukset, kun vahvistus ei ollut mennyt perille :( )

_________________

Metsä kuvia: