Mittaus

ikä: 18vk = 4kk&2vk
korkeus: 41,5-42cm
kuva:


Takapää on kasvanut paljon ja myös nyt korkeus.
___________________

Tänään ennen aamu lenkkiä otin pari toistoa namikupin kanssa kontakteista. Yksin mutta Ruuti uskoi hyvin jos ei saanut mennä ottamaan. Helposti hyppää juuri sen naksutettavan kohdan. Saatiin sitten ravissa parhaiten onnistuneet suoritukset. Jätettiin hyvään.

Päivällä koitettiin uudestaan pallon kanssa. Ajoitus on hankalaa ainakin jos itse on vähän jäljessä niin helposti naksauttaa takajalkojen osumista eikä etujalkojen.  Saattiin kuitenkin onnistuneita mutta tuli myös hyppyjä naksautus kohdan yli.

Otettiin pallon kanssa myös putkeen ja hyppy. Putki viettää niin että helposti tulee hypyn ohi. Tehtiin sitten putkeen ja hyppy kun meni hypylle niin pallo heitto.

Illalla otettiin uudestaan kontaktia. Yhdessä vaiheessa pallolla mutta sillä menee niin sähellykseksi niin ei kannata ottaa. Otettiin sitten iltalenkin yhteydessä nami kupin kanssa äiti avustamassa. Meni ihan hyvin ja osasi mennä puomille kaukaa sivussa ohjaten. Pari pomppua yli naksautus kohdan tuli(mutta aina koskee kuitenkin selväsi kontakteihin) mutta suurin osa oikeita. Näitä vain harjoiteltava paljon pikku osissa että hokaa mitä haluan.

Rasmus sai temppuilla sitten. Ajattelin jos saisi sillä jonkun tanssi esityksen tehtyä hyviksi ja Rasmus tykkää niin kovasti temppuilla ja voisi sen kuvata ja laittaa näytille. Tai jos en saa aikaiseksi niin ilman musiikkia temppujen esittely. Harjoiteltiin tanssimista(2 jalalla seisomista) kerrattiin sitä. Sitten otin ympäri peruutusta sitä oli myös kerrattava mutta siten alkoi sujumaan ja meni innoissaan. Haukahteli välillä kun niin innolla teki. :D Otettiiin ryömimistä ja sitä jalkojen ali ja vähällä avulla. Peruutusta ja pujottelua jaloissa. Lopuksi opettettiin letkajenkka temppua. Että hyppyy perässä seisaalaan jalat selässä. Tätä Rasmus ei meinannut uskaltaa tehdä kun eihän saa hyppiä. Mutta äitin avustuksella tajusi siten että saa hyppiä ja selästä saa namin. Seurausta otettiin myös ympyröillä.


Nyt päätin käskyt:
Kaukkareissa on perus käskyt: istu, seiso, maahan
jäämisissä: (s)top, sit, down
agilityssa kontaktit: koske


En mä mitään tehnyt.



Lisää kuvia.