Tänään oli illalla vielä hau open. Onneksi oli ekana kilpailevat. Kuitenkin kesti 9 että oltiin kotona. Ruuti oli aluksi mukana katsomassa ja koitettiin ulkona putki, otin pari kuvaa. Sisällä jonkun ajan päästä otettiin sivussa narupallolla putkeen ja hypyt. Näillä tehtiin vähän erillaista kuviota ja tiukkoja käännöksiä ja takaakiertoa. Ruuti meni tällä kertaa tosi hienosti ja tykkäsi kauheasti narupallosta. :) Yksi hammaskin lähti tuossa samalla edestä kulmahampaan viereinen.  Tosi kivasti meni. ruuti sai myös Rasmuksen vuoron jälkeen riehua hugo partis pennun kanssa. Myös ast:läinen. Niillä oli hauskaa.

Rasmuksen vuoro kun tuli otettiin ensin katsomaan rataantutustuminen ja sitten olin 10-numerolla. Rasmus meni radan kivasti, meni kontaktit hyvin ja muuten nopeasti. Kun tultiin takaisin Ruutin käydessä riehumassa silloin oli tulokset niin oltiin radalta 3sijalla, mutta cup pisteissä oli 3 samat pisteet. Eli mentiin sitten möllien rata ja sillä ratkesi sijat. Kaikille taisi tulla 5:set. Rasmukselta luulen että puomin alastulo. Valkpai voitti kisan oli 1-luokkalainen ja edel radalla oli 2sijalla. Meni aika saman ajan kuin Rasmus radalta. Lähettiin sitten. tuon kilpailevien radan voitti Josko-bortsu joku -8s ja rasmuksella -4s.

Ruuti koitti vielä pihalla pallon kanssa kontaktin puomilla. aluksi juoksi laukalla kokoajan yli, mutta sitten meni pari(2) tosi hienoa laukalla koskien nätisti. Jätin naksuttelun pois ja palkiksi tuli kehut+ pallo tai sitten "ei" vain todettuna ja uusi yritys. Se naksuttelu on niin vaikea tuossa ja tulee vääriin naksutettua niin pilaan sen merkityksen ja vain sekotan. Vain ravissa on helppo naksutella.
Koitettiin sitten kepit. Ruuti menee nopeasti sillein laukalla pomppien puolelta toiselle. Sitten koitin remmin ja valjaiden kanssa vinokeppeinä ravi-tavalla kepit ja meni nopeasti myös näin. Tämä kuitenkin ehkä nopeampi niin palaataan remmin kanssa vinokeppeihin ja tehdään sitä niin kauan kuin ei hypi niitä ilman remmiä vinona. Ruuti tykkää niin kovasti kepeistä. Jos heitän pallon palkaksi menee kävelemään kepit pallo suussa.(kepeissä siis verkot)