KOIRAKAVEREITA perjantai
En ole kerennyt kirjoitella on ollut sen verran kiirettä. Perjantaina kylässä olivat Daniela & Dico villis ja Anna & Miki villis. Tulivat aamu päivällä ja Kira tuli ilman Ronjaa myös. Ronjalla juoksut ja kaikki uroksia. Mentiin meille suoraa ja katsottiin Janitan& Jaakon dvd pennusta mestariksi. Sitten mentiin pihalle koittamaan putkea ja vino-verkokeppejä. Dico osasi jo putken edelliseltä kerralta, mutta Mikiä se kammotti. Koitettiin sitten myös keppejä ja välillä kastelin koirat kylmällä vedellä. Sitten otettiin kuvia koirista. Kun lähdin saattamaan junalle katsoin Dicon tokot kentällä.
Illaksi menin sitten töihin.
KUVAT(latautuu)

AGI MM-karsinnat -lauantai
Launtaina lähdettiin aamusta klo 9:ksi jäähallille karsintoihin. Katseltiin rataa se oli aika helppo ja siinä vaikeiksia tuotti keppejen sisään meno ja välistä vedot. Rasmus teki tästä radasta puhtaan ja oli heti alussa odotellessamme innoissaan. Varasti mutta onneksi pystyin sen ohjata kuitenkin kunnolla. Itsellä oli uudet kengät, jotka olivat tosi hyvät tuolla tekonurmella. Piti tosi hyvin. Rasmus meni nopeasti ja itse pystyin sitä vähän vedättämäänkin. Videolle ei tullut että olisi voinut arvostella paremmin.
Tässä välissä mentiin kotiin ja seurasin netistä tuloksia ja lähdettiin kun minit loppui.
Agility rata oli haastava siinä oli vähän puhtaita ratoja ja kun meidän vuoro koitti oli vasta 6 puhdasta rataa.
Rasmus kuitenkin möhli. Varasti ennen kuin kerkesin esteen viereen ja samalla tiputti riman, sitten ohitti seuraavan esteen ja kerkesi koskea a:han. Tulos lapussa luki kolmen esteen pätkästä: 5rima,5kielto, hyl. :D
Tällä radalla piti lähteä heti hylystä. Onneksi se tuli kuitenkin tuossa vaiheessa niin Rasmukselta loppui rata heti varastamiseen ja sen jälkeen ei tullutkaan nameja ja kehuja. Sai vähän miettiä mitä tuli tehtyä.

Rasmuksesta isä..
Babylle(HEDERA'S REVUE DANCER<-koiranet) & Rasmukselle on suunniteltu pentuja. <-- sitten vasta kun narttu pra-testataan.

Ruuti
Ruuti oli myös perjantai aamuna eläinlääkärillä päivystyksessä. Siellä käytiin katsomassa mitä voi tehdä yläkulmahampaille kun uusi kasvaa niiden eteen ja ei heilu vielä. Varattiin ensiviikolle pe aika jos ei ala heilumaan. Kuulemma pahimmassa tapauksessa voi kestää 30min/hammas. Muut hampaat on hyvin lähtenyt ja alakulmahampaat.
Samalla myös sen punnitsin Ruuti painoi 12,6kg ja oli tuolloin siis 21,5vk.
Ruutille etsittiin myös jalkoihin hyvää Purina Pto Planin kalkkuna&ohra ruokaa jota ei löytynyt niin varmaan haetaan aika samantyyppinen hill's natures best chicken/lamb&rise puppy.

Ruuti on myös tokoillut. Sivulle tuloa, paikalla istumista ja seurausta. namejen ja lelun kanssa. Kaukkareita myös ja käskyllä maahan seistessä menee hienon hissa-maahanmenon. Seisomaan nousee hyvin kun näyttää avun. Ja istu-maahan sujuu paikallaan pelkillä suullisilla käskyillä.
Tokoiltiin eläinlääkärin pihassa myös ja siinä vieressä koira. Näytettiin myös äitin siskolle Railille näyttely jutut.(Raili tuomaroinut mätsäreissä ja sillä ollut aussit ja kultainen noutaja, niillä se Riina serkkuni.)