Tänään oltiin mätsärissä Hakunilassa. Paikan päällä huomasin että rokotustodistukset jäi kotiin. Ei tullut mieleenkään ne. Mentiin kysymään ja onneksi ne suostui että päästään ilman kunhan skannaan ne niille. Rasmus pääsi kaksi kertaa lapsi&koiraan ja isoihin koiriin. Keli oli lämmin ja koiria oli paljon.

Rasmuksen vuoro kerkesi tulla eka. Rasmus oli kehässä rottweilerin kanssa. Rasmus seisoi hyvin ja juoksi. Kai kerran eksyi laukkaan. Saatiin sininen nauha.
Sitten nappasin Ruutin ja mentiin kehän laidalle odottamaan. Siellä oli kai yksi pari ennen meitä. Ruuti oli hyvin kehässä. Parina oli kai suursnautseri ihan aikuisen näköinen. Ruuti esiintyi ihan hyvin ekaksi mätsäriksi. Seisoi hienosti ja juoksi. Kai kerran laukkaan. Tuomari sanoi Ruutista että sillä etujalat vähän ulospäin, liikkeessä edestä vaikuttaa vähän, mutta voi kyllä mennä vielä poiskin. Ja takaliikkeet hyvät ja ystävällinen. Saatiin sininen nauha.

Loppukehä tuli sitten päällekäin niin äiti esitti Rasmuksen siellä ja mä Ruutin. Juostiin aluksi pennuissa sinisissä kolmessa osassa. Oltiin kolmannessa ryhmässä. Ruuti juoksi hyvin. Sitten seisotettiin ja tuomari kätteli pois. Meidän ohi käveli. Ruuti seisoi tässä hyvin. Sitten sanoi tiivistämään ja karsi uudestaan sitten pudottiin. Kiva kun sanoi edes nuo pari kommenttia. Täytyy tarkkailla noita etujalkoja.

Kuvia täällä.

Iskä otti tälläiset kuvat meistä:







Lapsi&Koira kehässä