Tänään käytiin koiria uittamassa. Rasmus ja Ruuti ui innoissaan ja Ruuti pääsi 2 kertaa remmiin huilailemaan. Otin kuvia niistä myös ja joitain hyviä tuli.

Äiti heitti damia ja mä kuvasin. Lopussa koska Ruutin palautukset oli noin metrin päähän. Laitoin kameran pois ja otin namin kanssa noutoa. Käskin tuomaan käteen asti ota käskyllä vaikka pari kertaa pudottelisikin. Mutta vasta kun käteen tuli sai palkaksi heiton. Tätä tein muutaman toiston ja namin sai suoraan käteen laitosta.

Sitten äiti teki näitä muutaman ja jätettiin siihen ja lähdettiin. Kyllä se Ruuti jossain vaiheessa hoksaa että nopeiten  pääsee siihen kivaan noutoon kun suoraa tuo käteen.

KUVAT

Illalla harjoiteltiin Ruutin kanssa pihalla puomin kontaktia. Otin köysi narupallon ja siinä samassa lähti yksi ala takahammas. Ei kyllä vaivannut sitä yhtään.
Koitin eri tavoilla kontaktia. käskin odottamaan päähän ja laitoin lelun lähemmäksi. Tämä ei toiminut hyppäsi kohdan yli. Sitten otettiin normaalilla juoksulla ja palkkasin kaikki koskemiset. Ja lopussa koitin sellaista että jätin Ruutin päähän istumaan. Sitten kävelin kontaktin eteen ja käännyin. Nostin käden ja kutsuin, ja kun melkein oli kontaktilla heitin pallon mun taakse vierimään maata pitkin. Tälläin tehtiin kaksi kertaa johon lopetin ja Ruuti juoksi hienosti matalalla kontaktin. Eikä hypännyt yhtään.

Kerran välissä koitettiin putki ja kepit. Kepit ekan kerran hyppien ja sitten ravilla. Aina sama juttu.

Tässä parhaimpia otoksia uintireissulta:






Sukeltamassa?