Tänään mentiin noin 1maissa Emmin ja koirien kanssa tokoilemaan. Sain myös viimeksi unohtuneet Ruutin valjaat. Tehtiin ensin idari ja ruutu.(siis ei koirat) Sitten otettiin pennut ja tokoiltiin samaan aikaan molempien kanssa. Saivat hyvää häiriötä mutta kyllä ne hienosti menivät eivätkä ottaneet melkein ýhtään häiriötä vaikka muuten vapaana juoksivat rallia ja Step teki baletti hyppyjään. :D(kuva viime agikerrasta)
DSC_0159-1.jpg?t=1217404404

Aloitin Ruutin kanssa
seurauksella: jota kävelin taas ympäriinsä tein käännöksiä, suoraa, täys käännöstä, pysähdystä. Vasempaan käännöstä ei osaa väistää. Seurasi tiiviisti kuten aina. Vain paikka pienesti hakusessa. Jos 5-10cm:kin liian edessä niin on hankala kävellä ja jalka osuu. Taas siis naksuttelin tuota seurausta. suht hyvässä kohtaa pysyi että kyllä sitä usein saa naksutettua. Lopussa otettiin seurauksesta pikku video näyte, kun kuvaaja oli. ;)

Luoksetulo: Sitten otettiin eka paikalla istuminen ja kävelin luoksetulon tapaan kävelemässä kauemmaksi. Kun lähdin ekan kerran taisi lähteä suoraan mukaan mutta sitten sanoin paikka+käsi merkki. Seuraavaksi otettiin luoksetulo tuli kovaa mitä tossu jalassa pääsee ja suoraan eteen mutta ehkä hiukan enemmän oikealle puolelle kuin tismalleen keskelle. Ei kuitenkaan ollut vinossa. Käskin siihen istumaan ja otettiin uudestaan. Sitten vein uudestaan lähtö paikkaan ja jätin istumaan kävelin kutsumiskohtaan ja käännyin ja menin palkkaamaan. Luoksetulosta otetiin lopussa video.

Perusasento: Kun tulee edestä sivulle meinaa olla usein vähän liian edessä tai sitten oli pari kertaa vinossa. eli tätä yksitellen harjoiteltava. Ja video luoksetulossa ekassa ennakoi sivulle tulon.Täytyy erikseen tuota sivulle siirtymistäkin treenattava. Usein kyllä palkkaan kahdesti eteentulon ennen kuin mennään sivulle.

Video liikkeet kuvattiin kun aikuiset koirat oli treenannut.

Stepin tokoili ihan kivannäköisesti. Nouto oli hieno ja se miten luovutti. Vaikka siinä sai ottaa takaaskelta. Seurauksessa pieni käsiapu. Ruutuakin Steppinen otti. Ruutin kanssa en sitten kerennyt ottaa.

Sara tuli sitten tokoilemaan. Otettiin ensin pk-nouto 2kg kapulalla. Sitten ruutu jossa ekalla kerralla oli pallo ja sitten ei.

Rasmus oli sitten.

Otettiin idari: jossa ei ollut TAASkaan mitään ongelmaa. Vapautin makaamasta kun olin kävellyt neliön.
luoksetulo: otettiin luoksetulo idarin merkeillä. Rasmus jäi hyvin seisomaan ja heitin taaksepalkan tai oikeastaan eteen koska heitto ei riittänyt. Sitten otettiin vain maahanmeno ei ennakoinut seisomista. Meni hyvin ja tässä tuli palloheitto taakse.
ruutu: vapautin ekalta kerralta merkille josta palkkasin. Meni ekalla kerralla sille vähän epäröiden ja vikan pätkän myös käveli. Toinen kerta jo parempi ja meni kovaa vauhtia ruutuun ja siellä väärin takaoikean merkin lähelle. Käskin pari kertaa että sain oikeaan kohtaan. Ja kutsuin uudestaan sen. Meni tälläkin kertaa ja taas käskytin että meni oikeaan kohtaan. Sitten treenattiin kahdesta eri puolelta läheltä ja meni hyvin. Otettiin sitten kokonaisena pätkänä merkki+ruutuun.
tunnari: Emmin kapuloilla rivi jossa tiiviisti vierekkäin ja noin 8kpl kapuloita. Rasmus nuuski eka toisesta reunasta ja kun hokasi sitten toisesta reunasta oikean toi sen. Eli oikein.

Sitten tuli Sara jonka kanssa otettiin tunnari ja ohjattu. Sara teki ne hienosti. Ja lopuksi otti myös eteenmenon.
Rasmus otti vielä lopuksi ohjatun ja meni hyvin.(ainakin niin muistelisin) molemmat puolet otettiin eka oikea. Tein Rampellekin eteenmenon samaan paikkaan ja vinkupallo oli siellä. Meni hyvin, vaikka kylläkin näki kun vein ja tuo oranssi erottuu aika hyvin.

Näiden jälkeen Ruutin liikkeet otettiin videolle. Ja sitten Emmi teki jotain Stepin kanssa ja Ruutin kanssa harjoiteltiin metskun nostoa maasta. Se nostaa sitä niin vähän ja tiputtaa ettei kerkee saada käteen. Jätettiin vikaan kun nosti huomattavasti ylemmäksi.

Kuvia otettiin molemmat mun kameralla. Karsin ne myös jossain vaiheessa ja laitan näytille. Ruuti ja Step veteli rallia taas kun lähdettiin. On Step kyllä niin nopea. :0 Mutta kyllä Ruuti sinnitteli hyvin samalla välimatkalla perässä ja tossujalassa ja paljon pienempänä.

Ruutilaisen videot laitan petsieen(sinne niin helppo ladata). Ja rampen sen harkkaradan viime pe.

______

Ruutin VIDEOT:
Luoksetulo 5kk&3vk
seuraus


tän päiväiset Tokokuvat tänne.

Minni-siskon&Ruutin kuvat.

DSC_0307.jpg

DSC_0288.jpg

DSC_0292.jpg

DSC_0257.jpg

DSC_0170.jpg

DSC_0146.jpg

DSC_0038.jpg

DSC_0075.jpg

Sisarusten tapaamisesta:

IMG_0222.jpg

IMG_0239.jpg

IMG_0249.jpg

IMG_0261.jpg

IMG_0276.jpg

IMG_0332.jpg

IMG_0345.jpg