Tänään koulun jälkeen mentiin Nooran kanssa koirien kanssa treenaamaan. Molemmilla aikuiset ja pennut mukana. Mentiin Nooran seuran HAU:n kentälle kun siellä saa ulkopuoliset kesäkaudella treenata jäsenen kanssa. Pennut sai leikkiä kun rakennettiin rataa. Mulla oli 3 vaihto ehtoa rataa joissa ei ollut kontakteja.  Valittiin sellainen jossa oli 2 putkea molemmissä päädyissä ja vain hyppyjä. Tämä:

vipu12_08_08.jpg

Rasmuksen kanssa otettiin kahdesti rimat alhaalla kun Noora oli sisällä ottamassa matalaa aa:ta. Meni hyvin, kerta myöhemmin otettiin jolloin videolle.

Ruuti tuli sitten harjoittelemaan. Otettiin narupallolla ja pätkissä. Ruuti teki tosi kivasti ja reippaasti. Irtosi hienosti ja hahmotti hyvin hyppyjen siivekkeet verrattuna siihen kun otettiin viime kertaa näitä hau openeiden aikaan.

Putkeen irtosi ekoista kerroista lähtien tosi hienosti ja meni epäröimättä. Takaa kierrot meni hienosti myös heti alusta kun heitin sen kauempaa, menee nämä ehkä jopa paremmin kuin Rasmus.

Yksi vaikea kohta sitten oli kun oli esteet vinoittain eteenmenona ja ei niistä tullut suoralinja ja itse ei niin kerennyt näyttämään. Eli tuo 8 hyppy meni helposti ohi. Valssin kerkesin tehdä 6 hypyn taakse sillä aikaa kun oli putkessa. Laitoin sitten narupallon palkaksi eteentulosta ja sitten meni oikein kohtaa. (voi olla ettei ollut ihan kuvan mukaisesti tai sitten oli..)

Sitten tuli Fizu ottamaan. Fizu teki pätkissä ja käytettiin namikuppi palkkaa ja opetettiin Fisulle että palkkaa  saa putkesta ja että ottaa suulla namin ja jatkaa putken loppuun.(tai noin 30cm sisällä putkessa kuppi) Saa siis palkan heti kun irtoaa putkeen siitä suulta. Ei siitä putken suorituksesta. Lopussa nämä alkoi sitten sujua ettei yrittänyt peruttaa ulos palkan jälkeen lyhyintä reittiä.

Rasmus otti sitten radan viedoille.Jonka jälkeen Ruuti tuli vielä. Ruutin rata otettiin nyt videolle ja lisäksi harjoiteltiin takaaleikkausta heitin narupallon palkaksi kun ei olla aiemmin otettu näitä kuin putkeen. Ruuti meni myös hienosti aina toiseen putken päähän(kohta 8-9). Loppua 9-12 harjoiteltiin sitten myös erikseen. Ruutilla kesti putkessa kauan ja sitten oli vaikea hahmottaa eli hyppy 10 ohi meinasi helposti tulla. Sitten otettiin putket ja eteen meno hypyillä juoksu harjoitus. Eli 5-6-10takaa-9-8takaa-3-4.Eli kahdeksikko hypyillä ja putkilla. Vaikea oli taas tuo 8 hypyn kohta kun itse menin liian kauas ohjaamaan mutta kun ohjasin lähempää ja tehtiin leikkaus hypylle ja siitä palkka niin sujui.

Kuvat tänne: tuli hyviä agility ja leikki kuvia. :)
Ruutin kuvat ja meidän videot kuvasi Noora.

Videot tulee myös kohta.

VIDEOT:(aukeaa samaanikkunaan)

- Rasmus rata

- Ruuti rata kokonainen
- 2pätkä
- 3pätkä, muunnelma(loppujen linkit tulossa)

DSC_0166.jpg

DSC_0179.jpg
Mä syön sut!

DSC_0204.jpg
Ouh, ärhäkkä mimmi.

DSC_0215.jpg

DSC_0226.jpg
Lällällää! *Mulkoilen silmillä ja näytän kieltä. Kuperkeikan jälkeen.

DSC_0234.jpg

DSC_0241.jpg

DSC_0126.jpg

DSC_0165.jpg

DSC_0166.jpg

DSC_0171.jpg

DSC_0305.jpg

DSC_0327.jpg

DSC_0392.jpg

DSC_0400.jpg

DSC_0440.jpg

DSC_0519.jpg
Maisa

DSC_0050.jpg

DSC_0081.jpg

DSC_0090.jpg

DSC_0068.jpg

Kuvia on vielä paljon hyviä galleriassa, en viitsi tänne enempää laittaa.