Tänään lähdettiin aamusta helsingin syysnäyttelyyn. Rasmus oli täällä tollereissa ja Ruuti tuli tutustumaan näyttelyhälinään. Vietiin kamat ja saatiin hyvään paikkaan maksullinen parkki. Oli aikaa noin tunti ja siinä näin pari bortsua jotka tunnistin. Käytiin Rasmuksen kanssa katselemassa kojuja ja löysin sieltä Dogfanilta mv bortsun pää brodeerauksen, kuten mulla on tollerista. Odottaa nyt sbcak:n liiviä niin laitan molemmat siihen sitten. (otin siitä myös kotona kuvan). Ostin myös hihaan laitettavan numero lapun taskun.

DSC_0028.jpg

Rasmuksen vuoro tuli aika nopeasti taas luulin olevan jotain muuta myös ennen. Kun piti olla juniori vielä välissä, onneksi tajusin mennä kehän laidalle katsomaan mikä siellä niin saatiin mennä suoraan kehään. Harjoiteltiin aiemmin myös näyttelykävelyä Rasmuksen kanssa nurtsilla ja juoksi hienosti. Kehässä Rasmus juoksi vain ravilla ja hyvin, ei seurausjuoksua ja seisoi hienosti laitoin kaukkareiden kautta ja se nauratti tuomaria ja kysyi että tottelevaisuuttako, vastasin että tottelevaisuus valio. Toinen tolleri oli kyllä vähän isomman ja karvasemman näköinen ja ruskeampi ja ihan vähän valkoista.

Iskä otti kuvia joissa joitain hyviä, joissain tarkennus toisessa paikkaa. :D

Lopussa sanoi tuomari kun antoi meidän punaisen nauhan eli taas EH. Että liian paljon valkoista tassuissa ja osoitti niitä. Tuomari oli Ann-Christin Johansson, Ruotsi.

Arvostelu:
Very good size, pretty headed dog correct years and nice expression, good neck, shoulders could be betten(?) layd back, soft in topline, good ribs, and body, good event anqualation a little stifle in knee anqualations, move nice, carries his tail correct, very nice coat and colour.

AVO EH, AVK2

Suomennos, korjatkaa vääryydet!
Erittäin hyvä koko, sievä päinen koira oikeanlainen _? ja kiva ilme. hyvä kaula, olkapäät saisivat asettua taaemmaksi, pehmeä ylälinja, hyvät kylkiluut, hyvä tapahtuma(?) kulmaukset vähän tukahduttaa polvi kulmauksia, liikkuu kivasti, kantaa hänen häntää oikeanlaisesti, erittäin hyvä turkki ja väri.

Tässä oli hieman epäselvyyksiä, suurinpiirtein ymmärsin... :D


Huomenna sitten vielä yksi näyttely tulee varmaan olemaan Rasmuksen vika näytelmä. Ruuti saa sitten jatkaa "uraa". :)

Ruutin kanssa tokoiltiin myös ennen näyttelyn alkua ja alettua leikittiin myös. Otin seurausta ja perusasentoja. Sekä eteen ja sivulle tuloa. Bortsu kehän luona namilla vasempaan käännöstä. Keskittyi hyvin eikä ottanut häiriötä muusta hälinästä.

Bortsut ei ollu alkanut kun mentiin katsomaan ja sitten käytettiin koiria jolloin ne kerkes jo mennä. Femma (sykerön Ofelia) tais saada EH:n, jos näin nauhan oikein, ettei ollut sitten voitto nauha.. Ja nähtiin Stepin sisko Elmo(Wildmagpie's Maverick) jonka kanssa Ruuti riehuikin painia. Elmo oli saanut pentuluokan ROP:n!

------
Lisätty kuvia myös tokon valmennusrenkaan koulutuspäivän kirjoitukseen.

------



DSC_0011.jpg

DSC_0003.jpg
1110 Mäkiharjun Fan-Fan Falcon MV-08! I: Nordwart Ädling=Rasmuksen äidin veli

DSC_0023.jpg

DSC_0012.jpg