Tänään tuli Inka ja Rommi aussi meille. Inka halusi tulla katsomaan Ruutia ja siinä samalla treenattiin aluksi tokoa. Käskytin myös ja katsoin vähän miten jotkut liikkeet menivät. Aluksi otettiin paikalla makuuta kaikki koirat Ruuti, Rasmus ja Rommi. Ruuti pysyi hyvin ainakin yli puoltaminuuttia ja kävin aina välissä palkkaamassa. Kerran nousi istumaan palkkauksen jälkeen muttei silloin kun maa'ttiin.

Sitten Ruuti sai kiinni oltuaan jälkeen ottaa vähän pätkiä seurausta ja sitten muutaman maahan menon. Otin myös aiemmin päivällä seisomisen jäämistä harjoittelua vain niin että työnsin käden ja kun seisoi sai palkan.

Rasmuksen kanssa harjoiteltiin eilisen koulutuksen seuraus harjoittelua. Eniten sitä että sanon "sivu" tai vaihdon "seuraa" koska "sivu" muistuttaa niin paljon "sivulle" käskyä. Aluksi korjasi aina asentoa sitten alkoi tajuta olla paikallaan ja kun lähdettiin niin sitten lähti mukaan. Hieman seurauksen paikkaa myös vahvistin ja käskin aina takaisin jos edisti.

Sitten käveltiin meille ja siellä Ruuti ja Rommi leikkivät ja Ruuti otti vähän agilitya. Koitettiin  puomin alastulo jota meinasi eka hypätä. Sitten meni yhden melkein hyvän jonka palkkasin ja sitten hienon mihin jätettiin. Keppejä malttoi mennä myös ihan hienosti ravilla. Inka koitti mys vähän miten Ruuti menee.

Pari kuvaa otin Rommista tokoilemassa laitan ne esille jos hyviä oli.