Tänään aamulenkille tuli myös Cia ja Remu. Cia meni illalla mummolle yötä joka asui Leppävaarassa ja sinne pääsi yhdellä bussilla. Sitten sovittiin että tulee myös aamulenkille.

Mentiin taas samalle kentälle. Onneksi tuli taas pari kuuroa kun käveltiin kentälle sitten alkoi aurinkokin paistamaan. :)
Remu aloitti ja aluksi tein ruudun kyllä myös. Merkin unohduttua merkiksi sai kelvata pinkki nouto kapula pystyssä.
Remun kanssa katsottiin seurausta ja ehkä jotain muuta.

Rasmus sai ottaa myös ruutua ja meni ihan hyvin ruutu oli 2x2m ja parin kerran jälkeen otettiin alustana kanssa myös.

Sitten kaikki paikalla makuuseen. Rasmus keskelle ja kakarat sivuille. Ruuti meinasi aluksi hieman liikkua ryömin 5cm, mitä ei ole ennen tehnyt. Kielsin siitä ja sitten saatiin kun kävin palkkaamassa hyvästä niin sen jälkeen otettua yksi minuutin paikalla makuu. Naksuttelin pään maahan laittoa ja alkanut yhdistää "paikka" käskyn siihen. Ja jos sanon sen vahingossa istumiseen paikalla menee maahan yleensä, täytyisi muistaa sanoa "odota".

Sitten otin Ruutin ja aluksi otettiin ruutua(neliö) myös. Ekat kaksi kertaa otettiin narupallolla. Sitten kävin taputtamassa ja käskin ruutuun. Ruuti sai odottelussa päähänsä mennä aina maahan niin lopulta kyllästyin tätä jankkaamaan niin käskin suoraan maahan odottamaan. Taputus ruudut sujuivat hyvin ja juoksi aina oikein ja sitten lensi narupallo palkaksi. Kun lelu ekoilla kerroilla oli ruudussa niin leikittiin siellä.

seuraus: Ruuti keskittyi oikein hyvin. Ei sellaista haahuiluja  tai hirveästi muualle katselua. Hieman edistystä jota varten hain hihnan. Täytyy tähän keskittyä. jaksoi tehdä pidempää pätkää ja naksautin välissä jostain hyvästä ja palkkasin.

maahanmenot leikissä: harjoiteltiin näitä niin että juoksenneltiin tai käveltiin ympäriinsä ja käskin maahan. Teki taas sitä että seisoi hetkin ja sitten vasta meni maahan. Eli tarjoaa seisomista. Ehkä nyt kyllä sitten otetaan vain seisomista kun näköjään ei tee enään maahanmenoa hyvin kun siitä on epävarma.

Sitten Ruuti kiinni ja Remu tuli vielä. Jonka jälkeen Ruuti otti myös nouto harjoitusta.

Harjoiteltiin ensin pitoa että sai pitää kapulasta kiinni kun vähän vedän vastaan tai sitten jahdata kapulan kiinni ja sitten pitää siitä. Ei aiheuta yhtään pureskelua. Piti aika hyvin jo kapulasta verrattuna siihen kun tehtiin lyhyt kapula-kuuri. Ja myös onnistui monesti jo istuminen kapula suussa. Ei kylläkään käskystä mutta niin että ohjasin kapulalla kun se oli suussa. Ehkä kohta voisi saada eteen istumaan. Muuta ei sitten otettu kuin vain pitämisen harjoittelua josta sai aina narupallo palkan.

Videota kuvattiin myös eiliseltä ja tältä päivältä. (laitoin petsieen sinne niin helppo ladata)

- Ruutu
- seuraus 1
- seuraus 2
- Rasmuksen ja Ruutin yhteis ruutu
- juoksu kontakti eiliseltä multasäkillä