Tänään lähettiin 1 maissa agilitya treenailemaan. Saatiin Cian äidiltä kyyti Puolarmetsään kentälle.

Siellä laitettiin rimat maahan ja kasattiin puomi matalaksi eli ylös ja alastuloa muurin palikan päälle vastakkain. Keinuun otettiin maksipöytä. Ja sitten keksin radan esteistä. Cia sai ensin opetella sen ja harjoitella Rasmusta ohjaamaan sillä pätkissä. Sitten Ruuti otti vähän pätkiä radasta ja yritin perustella ohjausta(miksi vartalo mihinkin suuntaan ja kumpi käsi) siinä sai olla Ruuti tai Rasmus mallina. 

Ruutin kanssa otettiin mini rengasta aika hyvin haki sen suorasta linjasta oikein yllätyin. Mutta sivusta meinasi mennä aina sivusta tätä harjoiteltiin ja sitten alkoi vähän paremmin sujua. Renkaan jälkeen oli hyppy eri suuntaisesti ja putkeen jonne oli myös 90asteen kulma. Putkesta kaksi hyppyä eteenmenona takaa kierto 90 asteen kulmassa olevalle hypylle eli ohjattiin pakkovalssilla tai twistillä ja siitä A:n alla olevaan putkeen. Taidettiin vain tätä ottaa ja sitten oli Remun vuoro. Välillä otettiin vain yhdeltä esteeltä kuvia.

Remu oli oppinut jo tosi hienosti ja nopeasti putken jota sai kisaputkea koittaa ekan kerran sunnuntain kisoissa purinalla ja aiemmin oli ottanut joskus 5kk meidän lastenputkea. Irtosi sinne ja haki putken suun jo noin 3metrin pääsä. Tosi fiksu poika! Ja vauhdilla mentiin rymistellen vaikka kokoon nähden putkeen on koira isompi(suursnautseri).

Yhdessä vaiheessa Remu myös sai harjoitella ensin eteen menoa kahdella hypyllä ja sitten siihen yhdistettiin putki myös. Ei oikein meinannut palloa hahmottaa palkaksi. Tämäkin alkoi sujumaan ja meni siivekkeet oikein.

Sitten puomia joka oli siis muurinpalikan päällä niin että lopussa oli alusta ja sille syöteltiin namia. Eli pysäytyskontakteja aloitellaan.

Rasmus otti myös kerran uudestaan mun kanssa rataa ja sitten harjoiteltiin myös kepeillä itsenäistä suoritusta sekä nopeita A:n kontakteja.

Ruutin kanssa otettiin myös juoksukontakteja nyt kun oli avustaja niin tehtiin niin että vaikka ei ollut kaaria niin samalla tekniikalla eli treenattiin juoksua (eli running contacts ei moving contacteja joissa on alusta). aluksi aloitettiin päästä eli kontaktin alusta(eli sen värin, noin 1m päästä) Siitä kun kutsuin juoksulla alas ja narupallo palkaksi. Sitten mentiin takaperin ketjuttamalla kun onnistui kaikki hyvällä juoksulla alastulon päähän asti edettiin.  Kerran taidettiin joutua hieman palaamaan mutta heti onnistui. Siihen jätettiin. Lopussa otettiin vielä samanlainen toisto. Kun on avustaja ei missään vaiheessa yhdistä että pysähdyttäisiin.

Lopuksi otettiin Ruutin kanssa vinkupallolla joka oli eteen menon päädyssä aluksi 2 hyppyä ja sitten yhdistettiin putki. Nämä sujui ja meni kovaa.

Lopuksi otettiin kuvia koirista maksi-pöydällä jonka taustalla oli aita ja syksyiset lehtiset puut. Näistä tuli kivoja ja Ruutista ja Rampesta ihanat yhteiskuvat.

Ruuti ja Remu purki vielä loput virrat juoksemalla hippaa kentällä ja muutaman putken. Putkissä Ruuti säästyi paineilta ja juoksemalla pääsi karkuun kun Remu ei pysynyt perässä.

Kävästiin vielä nurtsikentillä missä puro ja siellä nähtiin Shanti ja Emmi viestiä treenaamassa.

KUVAT

Parhaita kuvia:

DSC_0793.jpg

DSC_0796.jpg

DSC_0737.jpg
Hali!

DSC_0703.jpg
Vapaa!

DSC_0696.jpg
Huippumallit

DSC_0683.jpg

DSC_0670.jpg

DSC_0656.jpg

DSC_0654.jpg

DSC_0637.jpg

DSC_0610.jpg

DSC_0621.jpg

DSC_0603.jpg


DSC_0555.jpgDSC_0559.jpg

DSC_0541.jpgDSC_0485.jpg

DSC_0526.jpg

DSC_0469.jpg

DSC_0443.jpg

DSC_0417.jpg

DSC_0386.jpg

DSC_0007.jpg

DSC_0025.jpg

DSC_0049.jpg

DSC_0245.jpg

DSC_0262.jpg

DSC_0315.jpg