Tänään pidettiin kilon kentällä klo 4 kimppatoko treenit. Niihin pääsivät Shanti&aussit, Minä, Daniela&Dico ja Noora&Fizu.

Aloitettiin ensin Rasmuksen ja Danten paikalla makuulla häiriön kanssa piilossa. Sitten tuli pentujen vuoro ja Ruuti suurimmaksi osaksi makaili nätisti se oli fizun vieressä. Vaikka fizu kerran lähti vierestä kävelemään pysyi hyvin. Loppu vaiheessa meinasi nousta istumaan kun Daniela sähelti jotain Dicon kanssa. :D Otin sitten vielä niin että makasi hyvin ja palkkasin, vahvistin taas pään maahan laittoa.

Sitten katsottiin Fizun tokoilua seurausta ja sivulle tuloa. Sen jälkeen Danskun ja Dicon seurausta ja sivulle tuloa.

Sen jälkeen otin Ruutin tokoilemaan ja otin sivulle tuloja ja seurausta. Meinasi mennä kavereiden luokse ja kerran sain juosta kentän toiseen päähän piiloon ja tuli kyllä kovaa kun tajusi että olin lähetenyt. Takas tullessa ohjasin juostessa agin poispäin käännöksi hyvin luki ohjausta. :)

Otettiin vähän seurausta ja naksuttelin oikeasta. Sivulle tuloissa meinasi vähän säheltää mutta lopuksi ihan hyviä tuli.  Otettiin Ruutin kanssa jossain vaiheessa myös luoksetuloa. Tässä välissä taisin ottaa Rasmuksen leikitettäväksi kun Ruuti meinasi hieman haahuilla, Shanti sanoi että varmaan uhmaikää kun kaikki hajut ja muut meinaa kiinnostaa sekä koittelee että saisko mennä toisen kaverin luo. Ruuti haukkui kovasti ja kova motivaatio oli kun pääsi taas tekemään, leikitin Rasmusta ihan vieressä että tulisi kateelliseksi.

Tässä välissä otettiin sitten Ruutin kanssa hauskaa tekemistä ja helppoa vain eli luoksetuloa. Shanti näytti myös kaksi tapaa vahvistaa vauhtia naru pallon kanssa. Se että heitettiin taakse pallo ja se että jalkojen välistä ja saa narupallon. Täytyy ainakin tuota jalkojen välistä keinoa opettaa että saisi tulemaan täysiä. Lopetettiin luoksetulolla ja heitin pallon taakse.

Sitten Dracu otti ruutua. Noora avusti ja otin joitain kuvia, jos ne siitä onnistui. Alussa otettiin myös Dracusta seisomis- ja pää kuvia. Karsin kuvat tänään tai huomenna kunhan kerkeän. Otin myös treenaillessa muistakin kuvia ja Shanti meistä.

Lopuksi otettiin kaikki jotain. Otin ensin Rasmuksen tekemään ruutua. Vein merkin paikalle kun ei merkkiä ollut ja kävelin itse lähetyspaikkaan ja käskin siitä ruutuun. Juoksi ruudun oikeaan laitaan eli melkein oli ruudusta ulos käskin korjata ja sitten korjasi keskelle. Tästä kehut ja menin ruutuun palkkaamaan. Jätit pakastepurkin kannen ruutuun ja päälle namit. Lähetin uudestaan meni kovaa ja oikein saaden namit. huusin luokse ja otettiin vielä yksi toisto ruutuun ja tulin sinne palkkaamaan. Pyysin sitten Danielan sanomaan "hep" ainakin Rasmus oli musta noin 1-2m päässä. Jätin ruutuun ja kävelin kävelyn ja kutsuin seuraamaan kun sanoi hep käännyin oikealle ja että Rasmus tuli tiukasti sivulle. Tehtiin pari toistoa ja hain Ruutin.

Ruutin kanssa naksuttelin vähän seurausta. Sitten leikittiin maahanmenoa. Kuumentamalla meni tosi nopeasti! Ruutilla oli hauskaa ja naksuttelin maahanmenoista. Nyt on taas se ongelma unohtunut. En ottanut seisomisia.

Lopuksi otettiin ruutua kävin ekaksi näyttämässä ja sitten käskin meni hyvin ja juoksin palkkaamaan ruutuun. Ruuti oli varautunut lähtemään pallon perään. Lähetin sitten ilman taputusta pysähtyi nopeasti juuri ennen ruutua käskin uudestaan ja leikitin ruudussa. Sitten taisin käydä taputtamassa ja jätettiin hyvään ruutuun.

Lopuksi Dante otti kontakti treeniä ja sitten pyysin Dracun meille näyttely harjoitukseen häiriö koiraksi ja Noora toimi tuomarina ja tunnusteli pennut ja katsoi hampaat. Juostiin ympyrä ja seisotin Ruutia. Malttoi seistä hyvin asetin takajalan aina yhden ja seisoin siten päänvieressä. Juostessa eksyi pari kertaa laukkaan mutta muuten hyvin juoksi, ei ainakaan johtunut edellä olevasta koirasta.

Sitten päästettiin pennut leikkimään ja Fizu oli aluksi kolmantena pyöränä. Ruuti ja Dracu vähän kyttäilikin välillä toisiaan. Kotona Ruuti oli rauhallinen ja sitä alkoi kerrankin nukuttamaan.

KUVAT

Tälläistä meillä aamuisin. Tai ainakin Rasmus kömpii aina samaankohtaan olkkarin sohvalle kun herätään. R:t nukkuu siis mun huoneessa. Ruuti menee yleensä illalla pyörivään mustaan tuoliin. Kukaan muu koira ei ole mennyt siihen omaehtoisesti kun se on niin pelottava.

DSC_0002.jpg

DSC_0008.jpg
Dracun poseeraukset

DSC_0062.jpgDSC_0065.jpg

DSC_0070.jpgDSC_0077.jpg

DSC_0090.jpg

DSC_0100.jpgDSC_0096.jpg

DSC_0132.jpg

DSC_0147.jpg

DSC_0156.jpg

DSC_0161.jpg

DSC_0168.jpg

Ainut millä tuohon aikaan sai tarkkoja liike kuvia oli manuaalilla näin tummina, parempi se kuin ihan epätarkat kuvat:

DSC_0277.jpg

DSC_0287.jpg
kyttäystä

DSC_0242.jpg
Ruuti: Auts! aika raju tyttö.

DSC_0254.jpg

DSC_0280.jpg
Täältä tullaan: pois tieltä risut ja männyn kävyt!