Tänään lähettiin 12maissa kirkkonummelle päin ajelemaan. Rasmuksella viime kisat oli maajoukkue karsinnat 26.8 eli kisataukoa oli vähän ollut. Paikan päällä ilmoittautumaan ja sitten katsoin medejä että opin radan ja sitten rataan tutustumaan.

Rasmus oli luokassa loppupäässä niin keretiin käyttää koiria pellolla lenkillä ja sitten Ruuti sai ottaa myös piha esteillä agilitya. Hajuja oli paljon ja hälinää niin eka kerta kun päästin irti ryntäsi lähi polulle mutta laitoin sitten paikalle ja teki ihan hyvin. Otettiin takaakiertoja ja sitten normaalia. 2:lla hypyllä jotka vierekkäin.

Kun Rasmuksen vuorotuli se odotti hienosti lähdössä ei varastanut. Ja meni aika nopeasti ja puhtaasti. Sain ohjattua myös aika hyvin etten hidastanut. Kontaktit koski myös hyvin eikä yrittänyt hyppiä.Ihanne-aika 46s. Aika oli 42,22 ja silloin -3,78. Voittajan Anjan Sin:in aika oli 36..s. Eli 6s kärkeen. Sillä sijoituttiin 10/77.

Mentiin sitten kun olin jäähdytellyt Rasmuksen lenkille molempien kanssa lähi kalliolle, joita ei oltu aiemmin huomattukaan siellä oli tosi nättiä ja jäkälää. Ruuti veteli siellä myös missä sattuu. :D Kuten pellollakin juoksi täysiä edes takaisin.

Kun oltiin odoteltu minit ja medit tuli taas maksit ja hyppyrata. Käytin sitä ennen Ruutin yksityis lenkillä peltolenkki kierrettiin ei tehnyt sillä vielä kakkoja niin hain Rasmuksen myös mukaan ja sitten tuli. Rasmuksen kanssa meniin sitten katsomaan olisko jo vuoro niin oli se jo melkein.

Rasmus oli enemmän innoissaan menossa ja varasti vaikka katsoin siihen kokoajan. Kerkesin kuitenkin melkein toiselle hypylle. ja siitä tuli vähän kiire sen hypyn jälkeen kun mentiin suoraan putkeen niin valssaamaan että sai oikealle hypylle. Siitä sitten toinen hyppy valssi, hyppy ja putki. Putkesta haltuunotto ja kepit. Keppejen edessä myös hyppy jonka kanssa sai olla tarkkana. Sitten kolme hyppyä mutkitellen ja valssaillen jonka jälkeen seuraava hyppy takaa sai ottaa puoli valssin. Rasmus meni tämän oikein tiukalla mutkalla. Sen jälkeen putkeen hyppy, valssi ja kaksi hyppyä. Rasmus haukkui molempien ratojen jälkeen kauheasti oli niin innoissaan itsestään ja halusi ne namit palkaksi. Eli tuli sitten kaksoisnolla heti ekoista kauden kisoista. Viime vuonna niitä saatiin metsästää tosi kauan ja loppu ajasta vasta ne saatiin. aika oli 31,11(Rasmus hienot ajat teki 31,11 ja 42,22 sekunteista lähtien samat numerot:D) ja nopein aika taisi olla 27s? En ole ihan varma 26/27s. Tällä sijoituttiin 25sijalle kun nollia tuli niin paljon.

Huomenna sitten purinalle. Iloista uutista myös se, että tuttu Eena tolleri, jota olen myös kouluttanut. Mitattiin virallisesti mediksi! Pelättiin olevan aika rajalla.

Ruuti sai ottaa myös kallio-lenkin jälkeen agilitya kun virtaa riitti. Otettiin samat hypyt+kaksi hyppyä joissa sai hyvän eteen menon. Vein niiden kahden hypyn taakse narupallon ja otettiin kaksi muuta hyppyä (vierekkäiset) niissä silmukka ja siitä lähetin eteen menoon. Meni hyvin kun pallo oli siellä ja tosi kovaa! Jätin myös toistettiin harjoitus kai ja onnistui myös. Sitten jätin taas pallon otettiin eri päin ne kaksi vierekkäistä hyppyä jossa tuli vaikeampi takaakierto kun hypyt ei ollut ihan kohdakkain - _ <-- vaan melkein noin että toinen vähän enemmän edessä niin vaativampi oli takaakierto kun suora reitti olisi ollut välistä. Siitä sitten myös takaakiertona eteenmeno hyppy ja eteenmenoon. Meni kaikki kiemurtelut täysiä ja myös suoran pallolle.

Ruuti sai tässä harjoitella paikalla makuuta kun laskin kaikki rimat maahan. Ja myös jossain vaiheessa käskin maahan paikalle noin puomin keskikohtaan siitä sivusuunnassa 3m päähän ja kiersin puomin ja palkkasin.