Tänään päivällä tulivat Noora koirineen meille. Lähdettiin siitä lenkille ja otin myös kameran mukaan. Pennut riehuivat ja Maisakin Fizun kanssa. Rasmus sai myös noutaa narupalloa nurtsi/golfkentällä.

Sitten mentiin kilonpuiston koululle ja käytiin myös tutustumassa metalli ritilä "siltaan" joka vei koulun ovelle. Ruutia se ei enään jännittänyt. Mutta Maisasta ja Fizusa se oli aika pelottava.

Mentiin sitten kentälle tokoilemaan. Katsottiin ensin Fizun seurausta ja sivulle tuloja. Muut koirat oli silloin kiinni. Noora sai opetella ohjaamaan oikeanlaisesti sivulle ja niin ettei Fizu käännä oudosti päätänsä. Otin sivulle tulosta kuvia niin siitä näkee kun ei digikameraa ollut millä olisi voinut videoida.

Ruuti otti sitten ja Noora otti myös Maisan temppuilemaan.

Otin Ruutin kanssa seurausta ja keskittyi hyvin. sitten myös noin 10 metrin matkalla luoksetulot. Ekalla sanoin vahingossa paikka ja sitten korjasin odota. Istui hyvin matkan ja molemmat eteen tulot olivat hienot. Toisella kerralla muistin sanoa jo paikka. Tuli reippaasti luokse molemmat kerrat. Nyt sujui myös hienosti pikku "tauonkin" jälkeen sivulle tulo eteentulosta. Tuli myös oikeaan paikkaan. Sekin parantunut.

Seuraus: hyvä kontakti joka pysyi melkein koko ajan, välillä katsoo pää oudossa asennossa mutta kuitenkin pitää kontaktia. Otettiin suoraa ja sitten ympyrää vasempaan että koira sisäpuolella. Tässä oli yhdessä kohtaa edistystä joka lähti kun komensin uudestaan sivulle ja kokonaisuudessaan paikka oli parempi.(kuvissa sitten näkee) Nyt tekee ihan eri tavalla töitä kuin vähän sen möllitokon jälkeen tuli joku outo haluttomuus tokoiluun, nyt sitä ei enään ole. Lopuksi otettiin narupallo palkalla myös seurausta.

Sain myös ekat tokokuvat Ruutista kun tajusin kysyä Nooran kuvaamaan Ruutia seurauksessa. Täytyy päivitellä ne sivuille. Sitten käveltiin metsän poikki takaisin kotiin.

Lenkin ajaksi otin Ruutilta pois narut korvista ettei ne lähde. Koko lenkin korvat pysyi tosi nätisti! Voi kun oli siitä iloinen, Ruutilla oli nätit korvat! :) Kotiin tultua laitoin narut takaisin ja pidetään niitä niin kauan että varmasti pysyy.

KUVAT

parhaimmat kuvat tulee myöhemmin.

Tokoilua:
DSC_0827.jpg

DSC_0807.jpg

DSC_0814.jpg
Luoksetulo

DSC_0806.jpgDSC_0773.jpg

DSC_0793.jpg

DSC_0798.jpg

DSC_0743.jpg

DSC_0726.jpg
vauhti pusu

DSC_0750.jpg

DSC_0070.jpg

DSC_0166.jpg

DSC_0173.jpgDSC_0219.jpg

DSC_0200.jpgDSC_0612.jpg

DSC_0177.jpg

DSC_0176.jpg

DSC_0199.jpg

DSC_0240.jpg

DSC_0643.jpg

DSC_0651.jpgDSC_0610.jpg

DSC_0669.jpg